0 oy
1,003 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Kızlar bebeğim uyuyamıyor kullanan varmi 
Bebek Ayı 5

4 Cevaplar

0 oy
(441 puan) tarafından
Valla bizde perişanız bende bekliyim 5 aylığız
(1,449 puan) tarafından
Gece uyumuyormu seninkide
(441 puan) tarafından
Uyumuyor canım uyusada saat başı uyanıyor dün milupa iyigeceler çayı aldım içirdim bi işe yaramadı. Sabaha kadar perişan olduk kendisinede üzülüyorum.
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Ben kullandımm..bebeğim iki haftalıktı başladım. şu anda 5 aylık ara ara hala kullanıyorum.2.şişeme geçtim.2haftalıktı birkaç hafta kullandım düzenli sayılır.ama 10 damla kullandım.40 dakikaya kalmadan uyudu bebek. bağımlılık yapmııyormuş.ilaçda değil.hep bitkiler var içinde.çok araştırdım,gönül rahatlığıyla kullandım.bu arada birkaç hafta kullandım ya,bıraktıktan sonra kızım aynı saatte uyumaya devam etti.hatta huzursuz olduğu günlerde birkaç damla gündüzde veriyordum.öyle birkullanımı yok ama ben memnun kaldım.
(24 puan) tarafından
Bende çok tereddutluyum 48 günlük bebeğim çok küçük diye bir defa kullandım evet uyudu etki etti bağımlılık yapar diye korkuyorum
(33 puan) tarafından
ben de aynı şeyi sormuştum doktoruma. İçerisinde bağımlılık yapacak bi içerik yok ki demişti. tamamen bitkiselmiş; melisa, mayıs papatyası, ıhlamur var.  ben aralıklı kullandım. 1 hafta 10 gun kullanıp ara veriyordum. Ne zaman 1-2 gece üst üste sıkıntı yaşasam yeniden veriyordum.  Umarım sen de faydasını görürsün. Sağlıklıla kalın
(24 puan) tarafından
İnşallah icim rahatladı bı nebze olsun inşallah faydası olur uykusuzluk yorgunluk evdeki diğer çocuklar vücut dayanmıyor çare atıyorum resmen teşekkürler tekrar sizde sağlıkla kalin
(2 puan) tarafından
Ay yok öyle bişey,ilk kullandığımd küçücüktü,3 hafta kadar kullandım.bıraktım,bıraktıktan sonrada birkaç hafta daha bebişim aynı saatte uyumaya devam etti.bu aralar diş çıkarıyor mesela,huzursuz olduğunda birkaç.gece üstüste kullanıyorum yada bazen olur ya gece saat 10da hala şebek şebek bakar insanın suratına(mesela dün gece öyleydik :D ) öyle gecelerde veriyorum yine.20-30 dakikaya kalmıyor,sakinleşip uyuyor çocuk.ertesi gün yine normal rutininde.bildiğin papatya,ıhlamur falan var içinde.Birden çok çocukla daha da zor.bebişi tam uyutuyorum,büyüğü bir çığlık atıyor evde,dön başa:D bu baybay damla olmasa ne yapardım bilmiyorum.Herkeslere kolaylıklar diliyorum.Bugünlerde geçecek, sağlıkla büyüsünler yeterki :):)
(24 puan) tarafından
Amin inşallah dün gece verdim fakat hiç uyumadı etki etmedi neden bilmiyorum beni pes ettirdi gece
(2 puan) tarafından
Hayallah,hasta mı,diş mi,bi nedeni mi var acaba? Benim şu ana kadar verip de uyumadığı hiç olmadı.Kaç damla verdiniz bu arada?Benimkine 10 damla yetiyor.6 kilodan biraz fazladır bu aralar.
(24 puan) tarafından
Yok dış falan değil daha çok küçük bende anlayamadım
(24 puan) tarafından
Yok dış falan değil daha çok küçük bende anlayamadımneden huzursuz du
(33 puan) tarafından
düzenli kullanın derim bir süre, uykuya elverişli bir ortam olduğundan emin olun. Bebeğinizin ağrısı gazı olmadığından emin olun.  Siz sakin olursanız o da sakin olacaktır. Hatta beraber için.  Ben de bazen içiyorum kaygı, stresten uzaklaşabilmek ve beraber uyumak için. Bana da çok iyi geliyor :)
0 oy
Profil image (2,029 puan) tarafından
Arkadaşıma doktor önermişti. Memnundu. İçerisinde bitkiler varmış sanırım. 
0 oy
(33 puan) tarafından
bana da eczaneden önermişlerdi, doktorumun onayıyla kullandım. İçeriğine bakınca, hiç düşünmeden, dene bakalım faydasını görürsen haber ver demişti. faydasını gördüm nitekim. uyku rutinine ekledim. Her akşam aynı saatte damlayı verdim ve aynı saatte yattık. uykuya gidişi hızlandı, gece uyanmaları azaldı. uyku kalitesi arttı. Bir süre sonra bıraktım ve aynı düzende uykuları devam etti. 
(389 puan) tarafından
Sersemlestirne yapmıyordur demi
(2 puan) tarafından
yoo,sakin sakin uykuya dalıyo.
(33 puan) tarafından
hayır canım sersemleştirme olmaz, olmadı da asla. tam aksine, gündüz uykuları da düzeldi. Uyku uykunun mayasıdır derler ya :)  günlük aktivitesi, beslenmesi bile keyifli hale geldi güzel güzel uyuduğu için. tamamen uykuya destek. stresten, kaygıdan uzaklaştırma ve huzurlu uyku sağlama. Sen de içip deneyebilirsin, yetişkinler içn de kullanımı mevcut. Ben de içiyorum bazı geceler. Telefonu elime alıp yatarsam asla uyuyamıyorum tabi, o yüzden ortamın da uykuya elverişli olması ya da çocuğun bebişin herhangi bir sıkıntısı gazı diş ağrısı olmaması önemli tabi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 180 göst.
23 Şubat 2023 4-6 yaş arası çocuklar kategorisinde SedaEmrem (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 563 göst.
19 Kasım 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Haticegzk (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 887 göst.
24 Mart 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Metehanbaby (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
23 Mart 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde _papatya_ (472 puan) tarafından soruldu
...