0 oy
272 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar ben normalde mama takviyesi ve emziriyorum göğüslerim yara olmasına rağmen doğduğu andan beri emzirdim bir gün bile emzirmedigim olmadı goguslerimi iyileştirmek icin 1 hafta bi göğsümü sağdım digeriyle emzirdim, yani hep emzirdim bugün doktora götürdüm 38 günlük kilosu 4.200 doktor günde 2 kez mama ver hep emzir sadece seni emsin dedi, sütün yaramasa kilo almaz dedi ama ben sütüm yetmiyor mamadan kilo aldı diye düşündüm hep,  çünkü sütüm olmadığı zaman doymadığını hissettigim an mama veriyordum neyse eve geldim emzirdim uyudu ama goguslerim emince hemen yumuşadı oda rahatsiz oluyor bu durumdan emiyor yumuşak simdi bidaha emzirdim ayni göğsümü uykuya daldı derin uykuda şuan aç olsa dalmaz dimi uykuya? Aksam 5 den beri 30 cc mama verdim sadece harici vermedim hiç doymuşudur ?
Bebek Ayı 38 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(55 puan) tarafından
Canım benim kafana takma bu gibi durumları benim düşüncem az sütün dahi olsa mama verme derim bak bende nasıl oldu biliyormusun bebegim ik doğdunda 2. Gunu sarilik oldu diye mama verdik  5 gün kadar falan  günde 1  ya da 2 kere onun dışında emzirdim hep  ve sonra daha kullanmadım  ondan sonrada emzirmede çok skinti çektim ama yılmadım heleki şu zamanda emzirmek o kadar mükemmel birseymi nezle oldum emzirdim halde bebegime geçmedi çünkü anne sutu antikor üretiyormus  o kadr mucize birşey bebegin doyar tabi   1 ay boyu gece bile saat başı kalk emzir  bulgur pilavı hoşaf iyi oluyor ama onun dışında sen kadar sık emzirirsen o kadar sutun olur bebegwde yeter her ay ben emzirmede  bir skimti cektkm benim yerimde baskasi olsaydi mama baslardi ben baslamadim hep direttim aylik 500 gram aliyoruz hep suanlik yetiyor benim dusuncem  sana tavsiyem daha yenisin  saat başı saat başı emzir bak gör o,azam sütün nasıl artiyor
-Reklam-
0 oy
(193 puan) tarafından
Aç olduğunda durmaz ağlar uyumaz canım. Bence mama verme ztn midesi küçük hemen doyar.emzir seninde sütün artsın 
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Emzirdiginiz zaman uyumaz huysuzluk yapar meme isterse mama verirsiniz. Aç olunca yarım saatte bir saatte uyaniyorlar sürekli. Derin uyuyamiyorlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 223 göst.
0 oy
3 cevap 339 göst.
5 Ekim 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 2334 (169 puan) tarafından soruldu
...