0 oy
480 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (21 puan) tarafından
Bebeğimin burnu akşamdan itibaren hıtıltı var tıkalı temizliyoruz hala ses geliyor ve uyuyamıyor ne yapmam lazım? 

8 Cevaplar

0 oy
(354 puan) tarafından
Ayni bebim kizim
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Cocuklarin geneli aynı durumda ya:(
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Kesinlikle sık temizlemye devam edin internette burun yikama videolari var birde burun yıkayın. Bulundugunuz ortamı nemlemdirin  bebeginizin basucuna sogan kesip koyun hic birsey yoksa bile buzdolabinda buzlugu açın biraz solusun uzaktan kapatin . Tabiki usutturmeden ..
(1,161 puan) tarafından
Bu rde gold mix die damla vaemis anneler oneriyor istersen bir araştır onu
(1,161 puan) tarafından
Basinada ince yastik koyun yan yatirin ki daha rahat nefes alabilsin
0 oy
(7 puan) tarafından
Benim bebegim dede oluyordu öyle izotonik su sıkıp  aspiratörle cekmeye calısıyordum  yanlış yapıyormuşum eğer cok tıkandıysa aspiratöre basvurmak gerekiyormuş şimdi  sık sık azar azar  izotonik su sıkıp burnunu nemli bırakıyorum kendiliginden hapşırıp temizliyor zaten yani su sıkıp cektigimizde yine orayı kurutmuş oluyoruz aspiratör kullandıktan sonrada hafifi su sıkıp nemli bırakmak gerekiyor 
0 oy
(561 puan) tarafından
Doktor bize deloday diye bir şurup önerdi faydasını görmüştük tavsiye ederm 
0 oy
tarafından
Bizde bı haftadann fazla sürdü denemediğim şey kalmadı ılık su tuzlu su serum fizyoloji aspiratör sık sık temizledim yinede açılmadı gece gündüz uyumadı ağızdan nefes alıyordu en son doktora götürdüm bı damla verdi 5 gün tek kulan dedi 3 gün kullandım geçti çok şükür. Bu aralar çocukların geneli nezle olmuş. Doktor öksürük olmadığı müddetçe korkmayın demisti
0 oy
(7 puan) tarafından
Merhaba, cold mix diye bir ürün var eczanelerde hiç duydunuz mu? ben radyoda denk gelip eczacıma danışmıştım. O da kullanmamı önerdi. müslin mendiline 1-2 koyup yastığının yanına koyuyorum, uykuya dalmasını kolaylaştırdı, ondan önce baya baya burun hırıltısından uykuya dalamıyordu. 
0 oy
(153 puan) tarafından
En sağlıklısı serumla yıkamak. 5 cc enjektöre çekin yan yatırıp üstte kalan burun deliğine yarısını sıkın sonra diğer yana yatırıp diğer burun deliğine sıkın sonra da kaldırıp sırtına vurun. Burun damlaları burun arkasını temizlemez. Bebeklerde zaten hırıltı yapan arka bölümdeki salgılardır. Böyle kullanırsanız serumu nasıl çıktığını göreceksiniz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 504 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
0 oy
2 cevap 208 göst.
16 Mayıs 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde didem03 (15 puan) tarafından soruldu
...