0 oy
246 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (54 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar 13 gunluk bebegim kundakladigim zaman aglamaya basliyo ne yapmayaliyim?

4 Cevaplar

0 oy
(967 puan) tarafından
Kundaklama. Ben hiç kundak yapmadım 
(54 puan) tarafından
Uyurken nasil sariyosunuz peki battaneyeye falan ?
(967 puan) tarafından
Üçgen şekile getirip battaniyenin ustune yatırıyorum. Sonrada battaniyeyi katliyorum
(54 puan) tarafından
Bende oyle yapiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,666 puan) tarafından

Kundaklama o zaman :D ben asla yapmadim

Profil image (108 puan) tarafından
Bende hiç yapmadım. Yap diyenler oldu ben doğurdum hayde işini gücüne dedim. Gelip bir beşik sallarsa o kadar faydası dokunurdu nerdee anca arayıp yok kundak yap. Yok sarı bez yok bilmem ne *** yap. En son tepem attı ****** dedim. Koca karı.  Kusuruma bakma ağzım bozuldu.
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Kundaklamayin bırakın serbest yatsın kolları bacakları. Öğrensin nasıl yatilacagini. Üstünü örtün sadece. Karnimizda bile elleri kolları serbestti şimdi siz sarınca rahat hareket edemiyor haliyle sevmiyordur
0 oy
(477 puan) tarafından
Bi doktorun konusmasinda dinlemistim bebekleriniz sizi yonlerir onlari anlamaya calisin demişti demekti sevmiyor ve istemiyor annesi birakin özgürce yatsin benim kızım 4 aylık hiç kundak yapmadim:) bi zararlı veya faydası varsadabize denk gelmedi herkes söylüyor soyle yap böyle yap ama dinlemiyorum o benim evladım istemedigi birseyi sırf millet söylüyor diye onu aglatamam  boşverin sere serpe yatsin kuzucuk:)
(54 puan) tarafından
Aynen kundakliyorum hemen ellerini kollarini bacaklari hareket ettire ettire agliyo bende vazgectim artik kundaklamaktan sevmiyo demekki ,zaten uyurken hep yan yatiriyorum ben sirt ustu yatirmiyorum
(477 puan) tarafından
En güzeli annesi o nasıl istiyorsa öyle yatsin bende sağ yan sol yan yatıyorum bazen kendi donuyor :)) onlar rahat etsinde nasil yatmak isterlerse:)
(54 puan) tarafından
Tamam peki :)

İlgili sorular

...