0 oy
420 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (158 puan) tarafından
25 günlük bebeğim var, uyandığı zaman 1 saate yakın göğsümde duruyor, altını alıyorum, gazını çıkartıyorum uyurken beşiğine koyduktan 5 dk sonra uyanıyor. 2 saatlik bir uykudan sonra 2-3 saat hiç uyumadan durduğu oluyor. Bu sürede ben çok geriliyorum kucağıma alınca susuyor, göğsümde tekrar uykuya dalabiliyor. Sütüm yeterli diye düşünüyorum sağdığımda gayet güzel geliyor. Bana yardımcı olabilecek anneler var mı. Herkese sağlıklı ve bol sütlü günler :(

3 Cevaplar

+1 oy
(1,482 puan) tarafından

Şimdi 25 günlük hiç bilmediği bir yere adapte olmaya çalışıyor ve artık gazida başlar ondan da uyumaz emzirmek gibi yok inan kızım oldu beni hiç emmedi 11 aylık Suan hiç bi kere emmedi hep mamayla  büyüdü keşke beni emseydi de kucağımda emerek uyumaeı içim herşeyimi verirdim ama hayırlısı buymuş sende şuanda lohusasin ondan korkun üzüntü var bende kızım neden uyudu neden uyumadı diye ağlardım lohusalık bitince alıştım ilk 4 ay Hiç uyumadı uyku düzeni yoktu sonra o bana ben ona alıştım şimdi 15 gün sonra yaşına girecek içim çok mutluyken bir yanımda tatlı bir hüzün var o günleri çok özlüyorum doğum anı ilk kucağıma alışım 2 saat te bir doyurma ilk gazlar ilk uykusuzluk 1 sene ne ara geçti inan anlamadım sende şu lohusalığı atlat alışıyor sun sağlıkla büyüt yavrunu:)bide bebeğin doymuyor kilo almıyorsa mama ver bakma milletin konuşur verme diye ama gerekirse ver bebeğin için önemli bide 2 saatti geçirme canıma sarkık için çok önemli emmesi 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım senin kokunu alınca kendini güvende hissediyordur.memeye alınca hemen uyuyorsa doymuyor da olabilir benim kızımda aynıydı. 
(158 puan) tarafından
Sağ göğsüm haşat olduğu için ondan sağdığım sütün 50-60 ml sini de veriyorum ama uyku yok gözler fal taşı gibi açık. Çok üzülüyorum :(
tarafından
Valla bizimki de aynıydı canım uyusun yeterli diye kucağımıza iki saat tutardık. 4. Aydan sonra yavaş yavaş yatağında uyur oldu. Sen pes etme uyuyunca yatağına yatır.
Beyaz gürültü ya da youtubede ki sözsüz ninnileri deyin.
(158 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Desteğiniz ve önerileriniz için ❤️
0 oy
(187 puan) tarafından
Üzülme annesi 9 ay karnından hiç ayrışmadı bebekler ilk 3 ay hala kendini annekarnında sanar oyuzden snei istemesi cok normal bol bol kucana al canım birşlikte uyuyun ben oğlumla öle uyurdum 
(158 puan) tarafından
Ne kadar güzel destek olmuşsunuz öyle, çok teşekkür ederim:)
(187 puan) tarafından
Rica ederim canım :) hatta şöle sölim ben koltukta uzanırdım bebeğimide yanıma yatırır meme verirdim o emerek uyurken ben öle yemek yerdim zor oluyo ama bebeklerimiz huzurlu mutlu oluyo  zaten ilerde nr yanımızda yatıcaklar nede kucamıza gelcekler bu zamanların tadını cıkarmak gerek :)
tarafından
Canım sık sık kucağına al ama  yanında yatma. Dalarsın Nefessiz kalabilir ve yatarak emzirmek bebekte ortakulak enfeksiyonuna yol açabilir.
(187 puan) tarafından
Valla bebeğimi hep yatarak emzirdim hatta emzirme yastıklarıyla hiç öle birşey olmadı doktorumda sorun yaratır demedi onu kendi takip ettiği cocuk doktoruyla görüşmeli ve yanında yatma demen sacma eğer kendini bilşyorsa deli yatmuyorsa yatar benim oğlum 6 aylık hala yanımda yatar
tarafından
Çok şükür Bi sorun yaşamamışsınız inşallah da yaşamazsınız. Ancak sorun yaşamamanız yaşamayacağınız ya da başkasının yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Benim söylediğim önlem sonuçta geçmişte bu tarz vakalar ve bu sebeple enfeksiyon geçirmiş bebekler var.
Ayrıca sizin Dr bilmiyorum ama çoğu Dr anne yattığı yerden bebeği görebilecek şekilde ama farklı yataklarda yapması gerektiğini söylüyor. Siz bu şekilde yapıyorsunuz diye drların önerdiği bişeye saçma demenizi anlayamadım.
(187 puan) tarafından
Ben sacma demedim iyi oku canım doktoruyla görüşmesi gerek doktorla kararlaştırsın dedim
tarafından
Tekrar okudum canım evet saçma demişsin.belki yazım hatasıdır. Önemli değil amacım tartışmak değil. Herkes istediği gibi nasıl uygun olursa o şekilde büyütüyor bebeğini. Ben sadece annemiz bunu da düşünsün ona göre uygulama yapsın istedim.
(187 puan) tarafından
Yol canım tartışcak birşey yokki herkezin düşüncesi farklı doktorlar bile 2 ye ayrılmış
tarafından
Aynen canım. Sağlıcakla büyütün. Ama yatırarak emzirmeyi Bi araştırın yynine de ben enfeksiyonlardan çok korkuyorum o yüzden pimpirikliyim galiba. İlacı ayrı ağrısı ayrı.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
18 Mayıs 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde İremm (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
16 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde gagegamze (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
16 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hasrettttt (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 462 göst.
...