0 oy
318 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (154 puan) tarafından
Kizlar suan tasinma asamasinda oldugum icin bazen bebegimi ayagimda salliyorum normalde daha oncden pispisliyordum filan ama suan ben evi yerlestirrken annem sallayacak kollari dayanmiyor cunku ayaginda sallayan varmi varsa kac yasina kadar salladi vs yardimci olun
Bebek Ayı 4

3 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından
Bence alistirma ilk kjzim dogdugunda kaynanamla birdik. Kayinlarim filan gelen giden salladi evi ayirdik 6 aylikken o kadar zorlandim ki 4 5 saat sallardim araliksiz biraktigim an uyanirdi. 5 dk surmezdi uyumasi. Bu bebgimde de basta sallamadik hic ablasi sagolsun gitti geldi puseti besgi salladi buda alisti ben ugrasiyom simdi.  2 aylik suan gunduzleri ayakta yada besikte saallayarak uyuyor geceleri emzirip koyuyom yatagina sallamadan uyuyor.
(154 puan) tarafından
Benim oglumda ilk 1 1 bucuk ay sallanarak uyufu annem ana kucaginda salladi dedigin gibi 3 saat salladi kadin sonra uyaniyordu . Sonra memede biraz sakinlesiyordu yatiriyordum yatagina bazen kendi kndne uyuyor bazen salliyorum yine . Ama blmiyorum kararsizim cok koca 3+1 ev . Nasil yerlesecek ki esim calisiyor annem seker tansiyon kolestrl var bi ben kaliyorm geriye :)
(118 puan) tarafından
Cok zor canim bizde bu ayin sonunda ekimin baslarinda tasinma durumumuz var 2 yasinda konusmaya baslamamis bi kiz ve 2 aylik bebekle bende ugrascam bak gene hatirladim moralim bozuldu :D  aksamlari esin isten gelince bebege bakar sen yaoarsin artik baska turlu cok zor.
(154 puan) tarafından
Annem var allah basimdan eksik etmesin kadin cok yordu kendini
(118 puan) tarafından
O zaman iyii bak allah razi olsun annelerimiz de olmasa.. gerci benimki gelemiycek ama olsun allah seninde yardimcin olsun :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayagi bebekler cabuk terk eder besige koy muzik dinlet. Bir iki oyle oyle ayak aklina bile gelmez ben besige koyuyorum muzik calardanda damar muzik aciyorum oda uyuyor.
0 oy
(502 puan) tarafından
Alıştığı zaman biraktirmak çok zor oluyor oğlumu 2.5 yaşına kadar salladım gerçekten çok zor

İlgili bir soru bulunamadı

...