0 oy
318 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (17 puan) tarafından
Merhaba anneler; bebeğim 6 aylıkken anne demişti aslında :) Ama o günden sonra hiç anne dediğini duymadım. Yani şu şekilde anlatayım, bebeğim 18 aylık ve sadece ba-ba diyor. Başlıkta konuşmuyor yazdım direk konuşmasını beklemiyoruz zaten tabiki. Ama başka hiçbir hece veya sözcük çıkmadı ağzından. Etrafımdaki herkes psikolojik baskı kurmaya başladı geçmi konuşacak neden baba dışında birşey söylemiyor vs.. Bana yardımcı olurmusunuz? Neler yapmam gerekiyor. Ayrıca bir sorum daha var sizlere.. Kızım 18 aylık ve 10 kilo. Çok hareketli bir bebek ve iştah yok denecek kadar az. Günde 1 kase çorbayla 24 saati deviriyoruz ( Anne sütü alıyor) Nasıl yapıcam yemek kahvaltı hiçbirşey yediremiyorumm... Bildiginiz konularda yardımcı olun lütfen..
Bebek Ayı 18

2 Cevaplar

+1 oy
(936 puan) tarafından
Sorunuzun cevabını malesef bilemiyorum ama şu sürekli herseye konuşup da anne babalığı insanların burnundan getiren kişileri Allah'a havale ediyorum. Gerçekten bişey bilip iyi niyetle uyaranlar hariç. Okuduğum soruların neredeyse yarısı etrafın konuşmasından evhamlanan annelerin sorunları ki benim de çoğu sorum bu yüzden. 
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Sondan baslayayim cevaplamaya yemek yemeyen bebek cok zormus gercekten yegenimden biliyorum ama surekli denemelisin yeni seyler,sevecegi biseyler mutlaka cikar. kendisinin yiyebilecegi seyler yap kendisi yemekten zevk alabilir belki ozaman yer. Yemiyor diye meyve,atistirmalik falan verme once ana öğünü yemesini sagla. İlk soruya gelince de tv izleyen cocuklar icin genelde konusmasi gec oluyor falan yaziyorlar ama bilmiyorum sizde nasil oldu. Ben kizimla surekli konusuyorum,her yaptigimi anlatiyorum,her seyin adini söylüyorum o da bu aralar tekrar etmeye calisiyor hep. Bir seyi soylediyse digerleride gelir bence daha cok konus anlat herseyi. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 266 göst.
28 Kasım 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Aslananne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
17 Ağustos 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yektam (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 221 göst.
0 oy
1 cevap 225 göst.
20 Ekim 2022 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Beyza demireel (346 puan) tarafından soruldu
...