0 oy
374 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (524 puan) tarafından
80 günlük kızım var sürekli mız mız ve ağlıyor, bi ağlamaya başladığı zaman mememi bile almıyor bir süre, sakinleşince alıyor, bu da çok uzun sürüyor. Gece uykusu çok iyiydi artık geceleri de ağlayarak uyanıyor, memede uyutup beşiğine koyuyorum  beşiğe geçince yine ağlıyor, yani kısacası çok huysuz bir bebek oldu, artık kolay kolay uykuya dalamıyor, umarım atak haftası gibi bir şeydir yoksa böyle olacaksa işimiz zor. Bu şekilde olup düzelen var mı? Ve normal uyku düzenine ne zaman geçecek artık günü gününü anı anını tutmuyor bugün iyiyse yarın kötü. Bilgisi ve tecrübesi olan yazabilir mi? 
Bebek Ayı 80 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(62 puan) tarafından
Lavanta ve Hindistan cevizi yağını karıştır çocuğun ayaklarına bacaklarına masaj yap iyice sakinleştir. Uyuturkende 2 3 damla peçeteye lavanta yağı damlat. Hemen uyur. Bizimki de yeni girdi 4.aya bozuldu her şeyi, dün aldım uyumadan önce yaptım gene eski düzene döndük. 
(524 puan) tarafından
Burnu tıkandığı içim buhar makinesi çalıştırıyorum gece, içine de Lavanta yağı koyuyorum o şekilde etkili olur mu? Ayaklarına da dediğiniz gibi masaj yapsam
(62 puan) tarafından
Bebekler ayaklarına yapılan masajı çok severler. Bu dediğim karışımla 10dk masaj yapın bebişle oynayarak hem rahatlar hem uykusu gelir.
-Reklam-
0 oy
(189 puan) tarafından
Ah beni mi anlattin sen 
(524 puan) tarafından
Kıyamam çok zor yaa

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 466 göst.
0 oy
2 cevap 748 göst.
7 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 317 göst.
...