0 oy
467 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (87 puan) tarafından
Kizlar oglum. Asi oldu ilk gun calpol verdim hemsire ver aksam durmasa dedi verdim ertesi gun gece yine cok agladi hic uyumadi verdim 1 cay kasigi sonraki gun bisiy olmadi iydi ama cumartesi   de hic uyumadi kaynanam ver dedi verdi bugun pazarda verdi sadece persembe vermedik kizlar internette bir okudum ki 3 gunden fazla kullanilmamaliymis cocuma bsy olurmu napmam lzim benim tek bsimayim esim uzkd calisiyo kynanam glde duruyorum oda bni hp huzursuz ediyo
Bebek Ayı 70

5 Cevaplar

0 oy
(40 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Canım meraklanma benim kızımın 2.ci ay aşısı 5 gün ateş yaptı mecbur verdim ağrısı ve ateşi varken veriyoruz yapacak bişey yok
(87 puan) tarafından
Saolun vlla bnde bsyin olur dye korkdum.
(40 puan) tarafından
Telaşlanma hiç bişi olmaz Allahın izniyle sen telaş ve panik yapınca bebişinde öyle oluyor sakin kal :)
-Reklam-
+1 oy
(369 puan) tarafından
Size kim dedi 3 günden fazla verilemez diye. 4 saat arayla ayına uygun miktarda verebilirsiniz. Ama bu demek değil ki bebek huzursuzlandı mızmızlandı hadi calpol verelim sakinleşsin. 

Ateşi yükselmediyse gerçekten aşırı huzursuz ve ağrısı olduğunu hissediyorsanız verebilirsiniz. Endişelenmeyin ama sık sık ilaç vererek bebeğin kendi bağışıklık sistemini yavaşlatmayın. Emin olun zannettiğimizden çok daha güçlüler. 

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda toparlar bebeğiniz 
0 oy
Profil image (200 puan) tarafından
Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle korkma 
(87 puan) tarafından
Isallh cok suclu hisediyorum suan kendimi
0 oy
Profil image (107 puan) tarafından
Korkmayın benim kızım corona olduğunda 5 gün verdik doktorumuz öyle söylemişti, internette çok farklı bilgiler yer alabiliyor telaş yapmayın. 
0 oy
(8,819 puan) tarafından
Bir şey olmaz inşallah ama ateşi yoksa huzursuz diye de ilaç verilmez bebeğe. Belki aşıdan değil gazdan veya açlıktan ya da uykusuzluktan ağlıyordur, bilemezsiniz. Bebeklerimizin önünde uzun bir ömür var Allahın izniyle, her huzursuzlukla ilaç vermek yetişkin olduğunda böbrek, karaciğer rahatsızlıkları yaşamasına neden olur. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 609 göst.
0 oy
9 cevap 622 göst.
0 oy
5 cevap 386 göst.
0 oy
5 cevap 193 göst.
9 Eylül 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ayçaderin (39 puan) tarafından soruldu
...