0 oy
427 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (44 puan) tarafından
Kizlar sizin bebislerde ayni mi ilk doğduğunda işitme testleri temizdi sorun çıkmadı. Normal mi acaba

7 Cevaplar

0 oy
(936 puan) tarafından
Bebeğim altı aylık ismiyle seslenince bakıyor ama sese mi bakiyor ismini mi tanıyo bilemiyorum. Ama biz oyun oynarken falan ismini sıkça kullanmaya çalışıyoruz öğrensin diye. Bebeğiniz diğer seslere bakıyor mu peki? Bazen daha çok dikkatini ceken şeyler olunca umursamiyo olabiliyorlar :)
(44 puan) tarafından
Değişik sesler çıkarınca bakiyor kuzu sesi falan çıkartıyorum onlari sevip o yöne doğru bakıp gülümsüyor ☺ acaba ben mi evham yapıyorum bilemedim ki şimdi
(936 puan) tarafından
Biz anneler genelde canım bitanem diye seviyoruz ya belki ismini pek duymadığı için üzerine alınmıyodur :)) Allah korusun işitmeyle alakalı olsa diğer seslere de tepki vermezdi
-Reklam-
0 oy
(778 puan) tarafından
Her zaman bakmayabilir. Sen seslendiginde dikkati başka şeyde olabilir.
0 oy
(118 puan) tarafından
Benimkide aynı canım seslenirim ismiyle bakmaz ama alkış yaparım bakar ce e falan yaparım bakar güler demekki bir sorun yok daha bebişler ismini yeni yeni algılıyor ablası oynuyor mesela ona dikkatlice bakıyor ismini söylüyorum hiç oralı olmuyor dikkatini çeken şeye tepki gösteriyor :)) 
0 oy
(1,539 puan) tarafından
4 5 aylıktan beri adıyla seslenince arkasında bile olsak dönüp bakıyo

Çok uyaran olabilir mi etrafta? Şimdiye kadar da hep böyle miydi 
0 oy
(8,034 puan) tarafından
severken askim canim diye seviyorsaniz bebeginiz ona alismis ola bilir. daha cok ismini soyleyin.mesela yemek vericeksiniz ismini soylerek hadi yemek yeyelim seklinde.
0 oy
(8,794 puan) tarafından
Kızım 4,5 aylık, adını söyleyince bakıyor. Herhangi bir sese değil adının söylenmesine baktığından eminim, çünkü bazen oyuncağına dalıyor, annem, kızım diyorum oralı değil, adını söylüyorum hemen bakıyor. Ama biz doğduğundan beri sürekli adını tekrarlıyoruz ve hani Diloş, musti filan derler ya kızımın adını asla öyle söylemiyor, kimsenin öyle seslenmesine de izin vermiyorum, aksi halde kafası karışabilir.
0 oy
Profil image (472 puan) tarafından
Belki baska seye odaklanmistir birşeyle ilgileniyor olabilir ol

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 503 göst.
29 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hercai (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
17 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Hatice2727 (212 puan) tarafından soruldu
...