0 oy
196 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (578 puan) tarafından
Aile hekimliği kızamık aşısı var dedi ve kan tahlili yaptırmamız gerektiğini söyledi. Ama biz damarı bulamıyoruz, hastaneye gidip yaptırın dedi. Zorunlu mu? Şu koşullar altında hastaneye gitmek istemiyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (469 puan) tarafından
Damarı nasıl bulamıyorlar Allah aşkına? Biz de kızımın kan tahlilini sağlık ocağında yaptırdık ve çokta rahat geçti şu durumda hastanelere gitmek vallahi ne desem bilemiyorum inanı...zorunlu olup olmaması değil konu aslında değerlerine bakılmış ve herhangi bır olumsuzluk sonucunda tedbir alınmasıdır erkenden..
-Reklam-
0 oy
Profil image (88 puan) tarafından
6 aylik kontrolüne doktoruna götürdüğümde doktorumuzda 9. Ayda kan değerlerine bakılması gerekiyo o yuzden 9. Ayda muhakkak getir dedi bana 
0 oy
(561 puan) tarafından
9 aylıkken kan alındı değerlerine bakıldı bir de kkk aşısı yapıldı. Hastanede yaptırdık hepsini damarını 2. Seferde buldular
0 oy
(696 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
9 aylıkken biz kan değerlerine baktirmadik.Saglik ocağı aslında Hgb değerini istiyor sanırım.Ben kan ilacını düzenli kullandığımı söyledim.Ebe de ortalama bir değer yazdı kayda geçmesi için.Ama aslında yaptırmak gerekir ,doğru olan bu.Ben de pandemiden dolayı doktora gitmedim.12.ayda gideceğim kesin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
26 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Pınar A (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
0 oy
5 cevap 428 göst.
...