0 oy
246 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (198 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizlar sorum baslikta. 39 derecegi gormek uzereyiz. Dr a goturemiyoruz. Lutfen yardimci olun. 

4 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından
39 u gören ateş bence dişle ilgili değildir doktora götürün derim doktorum 38 üstü ateş dişle ilgili değildir demişti 
-Reklam-
0 oy
Profil image (469 puan) tarafından
Canm bizde dişten gittiğimiz zaman doktor 38.5 geçerse tekrar getirin demişti ve evet diş ateşi bazen 38 i geçebiliyor bizde de o şekilde oldu çünkü ama 39 derece yüksek baya bekletmeyin çocuğu götürün doktora çok çok geçmiş olsun...
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bebeğinizi hemen doktora götürün ateşi çok yüksek bebeklerde 37 yi geçmeye başladığında ateşi var olarak düşünülmeli. Allah göstermesin havale geçirir farkına varamazsınız. Bazı bebekler de 38 ateş olarak kabul edilirken bazı bebeklerde 37 üzerine çıktığı an havale gerçekleşebiliyor. Biran bile düşünmeden hemen doktora gidin evet pandemi var ama yapacak birşey yok. Çok geçmiş olsun Rabbım şifasını versin inşallah. 
0 oy
(369 puan) tarafından
Üzerine bol kıyafetler giydirin. Kalın giydirmeyin. Ilık Bi duş aldırın ama buz gibi olmasın. Ilık olması yeterli. Saatlik ateş takibi yapın. Calpol verebilirsiniz ayına uygun ölçekte. Ateş ölçtüğünüz yöntem ve yerinr göre derecenin yüksekliğini kontrol etmelisiniz. Nerden nasıl ölçtünüz de 39 çıktı. Bir de eğer cıvalı termometre kullanıyorsanız koltuk altının kuru olmasına dikkat edin. Hala yüksekse drunuza danışabilirsiniz. Çünkü diğer annelerin de dediği gibi diş 39 derece ateş yapmaz. Çok geçmiş olsun. 

İlgili sorular

...