0 oy
451 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (456 puan) tarafından
Selam kızlar bebeğim artık 11 aylık oldu. Asla uyumayan ve uyudugunda da cok zor dalan bir bebek oğlum. Bu nedenle anne sıcaklığına doymasi, kendini guvende hissetmesi için hep emerek uyuttum. Ama bir sure sonra gece uykusu uyuyamamaya basladim. Ozellikle son bir aydir geceleri 4 -5defa en ufak sese kalkmasi ve aglamasi beni cok yipratti. Son bir iki aydir sadece 4 5 saat uyuyabiliyorum. O da kesik kesik.. Her gece kalkip emzirip yatiyorum. Ne yapabilirim bununla ilgili.. Uyku egitimi denemeye bile kalkamiyorum cunku cok inatci bir bebek ve cok huysuz. Bir kez denedim ama o gun agladi surekli yapamadık. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.. 
Bebek Ayı 11

2 Cevaplar

+1 oy
(8,034 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bence emerek uyutmak en rahati.13aydir emerek uyuyor kizim gece uyaniyor evet.ama cogu zaman br iki dak emdikden sinra tekrar uykuya daliyor.gece uzun uyumasi icin gece beslenmesini kesmek gerek.ben pek beceremedim.kizim gece iki defa uyaniyor genel olarak ama dis donemlerinde saat basi kalkyor.ben uykusuzluga alisdim.sizw tavsiyem becere bilirseniz gece beslenmesini kesin.uyanmalar azalicakdir.
(456 puan) tarafından
Ben ogluma en son 6-7 gibi yemek yediriyorum. Ondan sonra anne sutu icerek 8 8:30 gibi uyuyor. Cok nadir 9 a kaliyor. Yani hazmetmis oluyor. Gece beslenmesi zaten zararli oldugunu biliyorum. En cok seslere uyaniyor hassas uykusu. Yine de en uzun 4 saat falan uyuyor. Bu da cok nadir.
(8,034 puan) tarafından
Kizim 10gibi uyur.aksam yemeyini de 8de yedirirm.10da uyur 2de uyanir emerek uyir 5de uyanir ve 7de tamamen uyaniyor.iki uc gundur 8de uyanmaya basladi.aslinda aclikdan degil de aliskanlikdan uyaniyor.o yuzden uzmanlar gece uyandigi zaman beslemeyin baska turlu uyutmaya calisin diyorlar.uyku egitimi vermek gerek yani.ama becere bilene.ben pek becermedim.
(32 puan) tarafından
Gece beslenmesini nasil kesebiliruz ki..:( mesela bmm kizim gece 2 yada 3 kez emmek icin uyanuyor...ben gece uyandigi zmn nasil tekrar uykuya gecircem emzirmeden ; cnku meme vermezsem cigligi basiyor
(8,034 puan) tarafından
Kizim3-4defa uyaniyordu 7-8aylikken.ac olmadigna emin oldugum icin ben degil esim gidiyordu yanina o kucagina alib pispislayinca geri uykuta daliyordi.bir uyandiginda esim digerinde ben gittim.2dusdu ama oyle de kaldi.
(456 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim. Bunlari deneyecegim. Gece emzirmeden uyutmayi denerim. Daha once yapmaya calistim ama pispisla uyumuyor. Meme isteyip, aynen cigligi basiyor. :( Babasi maalesef cok yogun calisiyor o yuzden yapamaz. Ben tek bakmak zorundayim.
-Reklam-
+1 oy
(32 puan) tarafından
Bmmde 9 aylik kizim ayni durumda geceleri 2 3 kez uyanor emmek için  normalde de emerek uykuta geciyo baska turlu asla uyumuo npcm blmyrm
(456 puan) tarafından
Cok araştırma yaptım bu konuda, bir sürü kaynak okudum ama hepsi eğitim verilmesi gerektiğini söylüyor. Bu eğitimlerde  aglatmadan nasil yaparim bilmiyorum. Cok aksilesiyor ve memeyi vermeden hiç sakinlestiremiyorum. Vermedigimde uyaniyor ve ciglik cigliga agliyor. Bir daha uyutmak icin saatler geciyor...

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
0 oy
6 cevap 496 göst.
2 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde nihall3012 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 312 göst.
11 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Eses26 (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 273 göst.
15 Ağustos 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Bernabora (822 puan) tarafından soruldu
...