0 oy
595 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,296 puan) tarafından
16 aylık oğlumu sütten kestim bugün 4. gün. Doğduğundan beri saat başı en geç 2 saatten bir kalkıp emmek istiyordu. İlk defa bu gece sadece 1 kere uyandı ve su içti, geri uyudu.

Sütten kesme hakkında yardıma ihtiyacı olanlar varsa yardımcı olabilirim. 

6 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,336 puan) tarafından
Yaaaa mutlu oldum senin adına gerçekten darısı bize inşallah :D nasıl ilerledin anlatır mısın? 
(1,296 puan) tarafından
2 ay boyunca memesini azalttım, artık sadece uyku öncesi emiyordu. Önce sabır taşı denedim ama fayda etmedi. Üstüne bantladım, bantı sökmeye çalıştı. 2 güne de unuttu. Bir oyuncağı uyku arkadaşı yaptım, meme yerine oyuncaklar uyuyor. Gece de uyanınca su veriyorum.
Profil image (1,336 puan) tarafından
Zaten şu an da sadece uyku öncesi emiyo ama gece habire emiyo :D
(1,296 puan) tarafından
Benimde öyleydi, kendinizi hazırlayın birkaç gece uykusuzluğa. Uyku öncesi karnını iyice doyurun ve gece uyanınca sadece su verin. Uyumayacaktır bir süre. Ağlatmayın, sürekli sarılın. Sıcaklığınızı hissetsin. Uykusu gelince zaten bayılıyorlar. Emin olun birkaç güne alışacaktır.
Profil image (1,336 puan) tarafından
Deneyeceğim teşekkürler :)
(1,296 puan) tarafından
Rica ederim Allah yardımcın olsun.
Profil image (1,336 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Nasıl kestin canım. Ve nasıl uyuttun benmki sadece meme de uyuyor
(1,296 puan) tarafından
2 ay boyunca memesini azalttım, artık sadece uyku öncesi emiyordu. Önce sabır taşı denedim ama fayda etmedi. Üstüne bantladım, bantı sökmeye çalıştı. 2 güne de unuttu. Bir oyuncağı uyku arkadaşı yaptım, meme yerine oyuncakla uyuyor. Gece de uyanınca su veriyorum.
0 oy
(608 puan) tarafından
Cok sevindim adınıza  nasil biraktirdiniz ve gun icinde ne yediriyorsunz 
(1,296 puan) tarafından
2 ay boyunca memesini azalttım, artık sadece uyku öncesi emiyordu. Önce sabır taşı denedim ama fayda etmedi. Üstüne bantladım, bantı sökmeye çalıştı. 2 güne de unuttu. Bir oyuncağı uyku arkadaşı yaptım, meme yerine oyuncakla uyuyor. Gece de uyanınca su veriyorum. Gün içinde 3 ana, 3 ara öğün veriyorum.
0 oy
(382 puan) tarafından
Darısı başımıza. 15 aylık bebegim emerek uyuyor çıldırmak üzereyim göğüs ucu acısından geceleri biraktirmak istiyorum nasıl bir yol izlediniz anlatın lütfen
(1,296 puan) tarafından
2 ay boyunca memesini azalttım, artık sadece uyku öncesi emiyordu. Önce sabır taşı denedim ama fayda etmedi. Üstüne bantladım, bantı sökmeye çalıştı. 2 güne de unuttu. Bir oyuncağı uyku arkadaşı yaptım, meme yerine oyuncakla uyuyor. Gece de uyanınca su veriyorum. Benimde göğüslerim yara olmuştu, hala yara iyileşmedi. Özellikle gece çok canım acıyordu. Benim oğlum 2 gece 3-4 saat oturdu, ama sonra alıştı gece beslenme meye. Önemli olan istikrarlı olmanız.
0 oy
(179 puan) tarafından
Nasıl sütten kestiniz bilgi verirseniz sevinirim sabaha kadar sürekli emiyor 14 aylık kızım sütten kesmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 
(1,296 puan) tarafından
2 ay boyunca memesini azalttım, artık sadece uyku öncesi emiyordu. Önce sabır taşı denedim ama fayda etmedi. Üstüne bantladım, bantı sökmeye çalıştı. 2 güne de unuttu. Bir oyuncağı uyku arkadaşı yaptım, meme yerine oyuncakla uyuyor. Gece de uyanınca su veriyorum. Benim oğlum 2 gece 3-4 saat oturdu, ama sonra alıştı gece beslenme meye. Önemli olan istikrarlı olmanız.
(179 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah bende başarırım gece emzirmeyince çok ağlıyor
(1,296 puan) tarafından
Ağlamasına izin verme, daha çok hırs yapıyorlar o zaman. Sakin tutmaya çalış ve uykuya zorlama.
(179 puan) tarafından
Bir defa bırakmaya denedim başaramadım gündüzü sorun etmiyorum ama geceye gelince olmuyor emmeden uyumuyor son bir haftadır sabaha kadar deliksiz uyuyor meme vermeyince çığlığı basıyor pışpışlamak işe yaramıyor sütten keserken sallamaya alıştırmakta istemiyorum dediginizi uygulayacağım gece emmelerini azaltacağım başka tavsiyeleriniz varsa yazar mısınız ilk çocuğum tecrübem yok
(1,296 puan) tarafından
Uyku arkadaşı edindirin mutlaka. Bu minik bir oyuncak ya da kutu olabilir sevdiği birşey olsun. Memede uyumayınca uzun uyuyor.
(179 puan) tarafından
Anladım canım  çok teşekkür ederim bilgiler için Allah razı olsun
0 oy
(911 puan) tarafından
Merhabaaa :) bizde haftaya 17 aylik olucaz ve eski postlarima bakabilirsin bizde hic uyumuyoruz. Surekli uyaniyor. Bugun memeyi kestigimin 3. Günü. Daha oncede limon tuzu ve sabir tasi denedim fayda etmedi megerse sabir tasini suda bekletmek gerekiomus. Baya tiksindi sadece sabaha karsi yelteniyor memeye hemen surup geliom kokusundna bile yanasmiyor. Yalniz geceleri hala daha cok uyaniyor ve surekli eski aliskanligini istiyor. Devam sutu veriyorum biberonla icmiyor. Suyu da icmiyor bir tek sabah uyandiginda iciyor mamayi.. Benim sorum su.. Kac gune kadar duzelir ve goguslerin ne alemde.. Benimkiler baya sis yumru yumru oldu napmam lazim
(1,296 puan) tarafından
Benim zaten sütüm çok azdı, hiç rahatsızlık vermedi göğüslerim. Bizimde 5. gün akşam yemeğini sağlam yediriyorum. Gece sadece 1 defa uyanıyor, 2 gündür böyleyiz bakalım.
(911 puan) tarafından
Gozun aydin valla bende sirf bu yuzden kestim. Karni tok zaten emmeye kalktiginda ac oldugundan degil aliskanligindan kalkiyordu.. Insallah bizde atlatiriz bi an once gecis donemini
(1,296 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 536 göst.
0 oy
7 cevap 650 göst.
0 oy
3 cevap 352 göst.
...