0 oy
169 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından
Hanımlar merhaba. Oğlum 4 aylık.... 2,5 ayından beri ağzı akıyor.... Eli agzinda ama bir kaç haftadır sürekli kulağını cekistiriyor.... Doktora gittik iltihap var mı diye baktı temiz kulağı birşey yok dedi. Ama iyice arttı.... Eli kulağında hep. Huzursuz. Dün gece sabaha kadar kucağımda uyudu. Kulağına sıcak nefesimi ufledim.... Pandemi den dolayı hastaneden de korkar oldum.... Dün banyo sonrası kulağını temizlerken sarı sarı akıntı olduğunu farkettim.Ne yapacağım bilemedim tecrübeli annelerden öneri gelirse sevinirim. Teşekkürler
Bebek Ayı 4

1 cevap

0 oy
(1,619 puan) tarafından
Doktorunuz birşey olmadığını söylemiş içiniz rahat olsun. Sarı akıntı kulak kendi kendini temizlediği için pislik dışarı çıkıyor çok müdahale etmeden kenarlarını silin gerisi kalsın. Benim kızımda öyleydi çok korktum banyo yaptırırken su kaçırdım diye. Hemen sordum çünkü eli sürekli kulağındaydı çekiştirip duruyordu kulağını tanıyormuş ayrıca bu şekilde devam ederek kızımın ilk dişi 5 aylıkken çıktı. Diş ağrıları da başlamış olabilir. Sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
(2 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.... İlk Bebek diyedir belki ama biraz korkuyorum....
(1,619 puan) tarafından
Rica ederim inanın birçoğumuz aynı durumdayız bu platform sayesinde eksiklerimizi tamamlıyoruz bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz içimizi rahatlatıyoruz :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
16 Kasım 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Minamiracrb (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
25 Eylül 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mucizemsinnnn (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
...