0 oy
450 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından

Meraba kızlar benim bebeğim 4 aylık alerji egzemasi var sürekli kaşınıyor kaşindıkça yüzü kızarıyor vücudu çok  dökülüyor ne yapmam lazım bu kaşıntı için bebeğim kaşinmaktan mahvolmuş bu alerji ve egzema kalicimi ne zaman gider 

image

Bebek Ayı 4 aylık

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyy kıyamam canım ya oglum da öyleydi ah derdim bu küçük beden kaşınmayı nerden bilsin Bi eliyle ayagını tutar digeryle kaşırdı öncelikle bence ni doktora götür mende fayda var  doktor en iyisini bilir ona göre Bi ilaç faln verir ben götürdüm alerji testi yaptık kandan negatif çıktı ama kızarıklık devam ediyordu denemedigim şey kalmadı en son biodermanın kremini aldm burdakilerin tavsiyesi üzerine günde 2 kere vucudunu nemlendiriyorm ç8k şükür geçti ama Bi gün dikkat etmesem yine öyle oluyor bizm cilt kurulugu çok var arada yine kaşıyor ve kızarıyor ama eskisi gibi deil çokogalmadan Bi doktora götür acı çekmesin yavrucak :) 
-Reklam-
0 oy
(376 puan) tarafından
Benim oğluş tada 3 aylıkken çıkmıştı..hala ara ara devam ediyo... kortizon lu ilaç veriyo Dr lar .geciyo...onuda her zaman kullanamıyosun... tekrar basliyo bu sefer..mustela aldım bakalım dünden beri kullanıyorum...yanağı geçti ama gidisi geçmedi...
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Benim oğlumun ensesinde egzamasi vardi, vücudunda da isilik gecmedi tüm yaz. Defalarca dontora gittim hic alerji testi yapmadilar süt alerjisi olabilir dediler sadece, bende süt ürünü, paketli gida yemedim hic. Ek gidaya gecince baska bi doktor anca test yapti meger yumurta alerjisi varmis. Artik ne kendim yiyorum ne bebegime veriyorum çok şükür düzeldi. Dogru duzgun bi doktor bulmak gerekiyor önce.
0 oy
Profil image (159 puan) tarafından
Bu genelde yumurta alerjisi tetikliyor benmkindede var doktor öyle dedi ve testtede öyle çıktı siz yinede doktora gidin gidenezsenizde 2 hafta yumurta ve yumurtalı şeyleri tüketmeyin emziriyorsanız. Kortizonlu ilaç vericektir 3 güne söndğrür ama cildi kuru kalmaması lazım mustela stelatopia şampuan ve losyon serisini tavsiyene ederim biz bu şekilde rahatladık çok şükür.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 462 göst.
5 Aralık 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Şemse (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,823 göst.
1 Şubat 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Meleğim32 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 409 göst.
12 Kasım 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Son_Gül (100 puan) tarafından soruldu
...