0 oy
278 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (266 puan) tarafından
Bebeğim 9. Ayında günde 3kere yemek veriyorum. Kala saatlerdede ara öğün gibi yoğurt meyve falan yediriyorum. Artık gına geldim gerçekten. Kayınvalidem çok yediriyosun bebeği midesi küçücük diyor. Kafayi yedim artık ben. Anlatamıyorum derdimi. 4 saat bişey yemedi dün meyve püresi yaptım görseniz 2 kaşık birşey bebeğimede bir kaç gün noldisa yemek yemiyor öncrden böyle değildi  şimdi ağlıyor yemiyor. Dün gelmiş ağladı diye kucağına aldı çoçuğa diyorki küçecek midene ne kadar yemek yediriyolar. Yanı napaacağımı şaşırdım. 

3 Cevaplar

0 oy
(8,034 puan) tarafından
3ana 1ara ogun yeterli.iki uc kasik ne kadar yemek istiyorsa o kadar yemeli.4saat yemek yememesi normal.anne sutu ve ya mama almiyormu?
(266 puan) tarafından
4 saatden sonra püre yemesi sence çokmu? Benmi abartıyorum.  Hayır almıyir anne sütüde mamada
(8,034 puan) tarafından
4saat yeterli bi sure.iki uc kasik ne yerse ona yetiyor demekki.oyle cok fazla yedirmeye calisma.bi de aralarda cok sivi aliyorsa o da etkiliyor yemekle beraber su verme.yedirdikden sonra ver.
(266 puan) tarafından
Su içiyor yemek yediğinde gözü hep şişesinde. Elime alıdığımda ağlıyor. Kilo alması gerekiyor zayıf bebeğim. Ondan çok endişeleniyorum. zayıflamasını istemuyorum
(8,034 puan) tarafından
Bi saglik sorunu yoksa midesini cok fazla yormayin.su icerek yemek yediyi icin yemeyini bitirmeye bilir.sisesine az miktarda su koyun.yemekden sonra verirsiniz yine.besleyici yemekler az az ve sık sık beslemeye calisin kilo almasi gerekiyorsa.
-Reklam-
0 oy
Profil image (313 puan) tarafından
Canım bebeğin büyük 4 saat yemiyor olması normal.. Benim oğlum sadece mama yiyor ve genelde 3 4 saatte bir acıkıyor 3 aylık.
(266 puan) tarafından
Ben zaten 3 4 saaten bir yoğurr meyve falan yediriyorum. Yemekde 3 defa sabah oğlen akşam. Beni sinirlendiren şey 4 saat yemek yemeyib püre verdiğimde çok yediriyorsun diyor ya ona sinir oluyorum. Ha bide çok uyutuyorsun bebeği. Napiyiç uyuduğunda uyandırayımmı. Bebek işte uyusun. Akşam oluyir uykusu geliyor durmuyor ağlıyor yatırdığımda daha erken yatırma. Ama kendisi 1 saat baktığında ağladığında uyutuyor.
Profil image (313 puan) tarafından
Daha öğün olayına girmedik biz fakat bu uyku konusunda aynıyız. Bebektir uyuması lazım sonuçta yok erken uyutuyorsun yok çok uyutuyorsun. Yahu Bebektir bu millet uyumuyor diye dert yanıyor neden uykusu geldiğini anladığımda uyutmayayım ki. Kaynanalar herşeye laf eder boşver
0 oy
Profil image (1,141 puan) tarafından
Bende öyleyim evet fazla veriyor uz yedirmeye çalışıyoruz fazla verme bende delirdim.fazla üstlerine dusuyuz rahat ol.birak kendini
(266 puan) tarafından
Bu aralar hiç yemuyor. Boğazınada baktım biraz kızarık var gibi. İlaç veriyorum ondan. Ağzında tutuyor yutmuyor yeneği. Anlamadım gitti.
Profil image (1,141 puan) tarafından
Kaka günde yapıyor mu benim ki kabız olunca yemez.bosaltsinki yesin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 394 göst.
0 oy
3 cevap 387 göst.
0 oy
4 cevap 343 göst.
0 oy
1 cevap 175 göst.
30 Ağustos 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nisan KC (746 puan) tarafından soruldu
...