0 oy
263 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (29 puan) tarafından
tarafından kapalı
3. Ayda meme reddi yasadim. Zaten dogum sonrasi psikolijik sebeplerden sutum azalmisti. Tek sagimda cift memeden 30 cc sut cikiordu.agirlikli  mama icti memeyi hic birakmadan 3. Aya kadar geldik. Suan 4.5 aylik 1 aydir hic emmiyr. Sutumu sagarak vermeyi denedim olmadi hem bebekle ilgilenip hem evde yemek bulasik bilmem ne derken sagim isini yapamadim bıraktim. zaten bebek emmedigi icin sutum iyice azalmisti. Bir kac kere banyoda falan gogsumu sıktım hala sut gelior. Bu ne zaman gececek. Bir yandan da vicdanim sızlıyor bebegime yeterince sut veremedigim icin allak bullak oldum.
Bebek Ayı 4.5 aylik
notu ile kapatıldı: Soru tekrarı

1 cevap

0 oy
(8,034 puan) tarafından
Geliyorsa emzirin , hem belki meme reddi de gecmisdir.uzerine mama verirsiniz yine de.sutunuz az da olsa bebeginiz icim degerlidir.
(29 puan) tarafından
Malesef emmiyr memeyi acinca öcü gormus gibi bagiriyor. Sagamiyrm da. Bunde iki kere anca sagim yapabildim. Onda da cok az cikti mamanin icine katinca da iyi olmadi  kustu.
(8,034 puan) tarafından
Mamanjn icerisine katilmiyor bildiyim kadariyla.uykuda da almiyormu canim?kardesim sutten kesdiyu zaman uzun sure sutu gelmeye devam etmisdi k zaman bi ilac vermisdi doktoru onu icince kendiliyinden kesildi.bi doktora sorun isterseniz.ya da emzirme danismanindan yardim ala bilirsiniz
-Reklam-
...