0 oy
277 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (177 puan) tarafından
Kızlar bir kaç gündür emme konusunda birazcık problem yaşıyoruz bugün sürekli olarak beni hep emmek istedi sütüm var genellikle yutkunma sesi falan geliyor ama bazen gelmiyor normalde sürekli emmek istemez gazı da yok eminim bugün emdiğini genelde geri çıkarttı dün soğan yedim tadını değiştirmiş olabilir diye düşünüyorum ama kusmasina soğanı bağlayamadım Bebelac devam sütü vardı doğduğundan beri en fazla 7-8 kez vermişimdir o da az bir şey içmiyor beğenmiyor bugün de verdim içti biraz geri kustu zoraki içirdiğim için bugün sağ göğsümü hep ısırdı aç mı ne yapcam şaştım kaldım bilemiyorum aç gibi geliyor bana bugün altını 4 ya da 5 kez aldım sürekli huysuz emmek istiyor ama 5 defa emiyor bırakıyor sonra Tekrar öyle yapıyor 
Bebek Ayı 4

3 Cevaplar

0 oy
(238 puan) tarafından
Yukarıda da aynı konuyu açmışlar ona da aynısını söyledim keşke konu açmadan bi baksanız belli bi çaresizliğiniz var yardımcı olmak istiyorum. Elimden geldiģince her konuyu açıp bildiğimi söylemek istiyorum ama dönüp dönüp aynı konuların açılması da sıkıcı olmaya başladı.

3.ay sonu 4.ay başına denk gelen uzun bir atak dönemi var. Uyku problemleri, huysuzluk, huzursuzluk, mama ve meme reddi bu dönemde büyük oranda yaşanıyor. 1 ay kadar sürüyor ve sonrasında geçiyor. Mümkün olduğunca emzirmeye çalışın. Atak geçtiğinde büyük ihtimal normale dönecektir.
(177 puan) tarafından
Atak dönemi bitti :(
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Canım aynı mamayı mı veriyorsun yani doğduğundan beri7-8 kez verdim diyorsun ya bugün verdiğini yeni mi aldın yoksa o aldığını mı kullandın? Mamaların açıldıktan sonra 1ay ömrü varmış ondan kusmuş olabilir. 
(103 puan) tarafından
Bende onu merak ettim yanlismi anladım aynı mamayimi verdim diyo galiba
(177 puan) tarafından
Evet verdikten sonra baktım kutusuna bilgim yoktu çok üzüldüm hep anne sütü ile beslediğim için mamayı kustu şükür iyi oldu ama ondan önce de sabah beri emdiğini de kusuyor.
(44 puan) tarafından
Benim kızım da 4 aylık olacak 2gün sonra bu aralar azalttı ama 2 hafta öncesi falan günde en az 2 sefer kusuyordu sürekli emzirdiğim için. O da ondan kusuyor olabilir bir de. Tabi ki bilinçsiz oluyoruz her şeyi dört dörtlük yapmamız imkansız. O yüzden bu platformlar var ki birbirimize soralım :)
0 oy
(51 puan) tarafından
Anladığım.kadariyla sen aylar önce aldığın mamadan çocuğa vermişsin sanırım.Mamalarin maksimum kullanma süresi 1 aydır.O mama bozulduğu için bebeğin küsmüş olabilir.Yeni mama al.Diger nedene gelince huyeuzlugu usutmeden de olabilir.Memeden süt isteidgi gibi gelmiyorsa ondan da olabilir.

İlgili bir soru bulunamadı

...