Bebek Bakımı
0 oy
535 göst.
(146 puan) tarafından
Merhabalar 

Bebeğimi 3 aylıkken emerek uyutuyordum hep. Sonra sallayarak uyutmaya başladım.  Şu an yine emerek uyumaya çalışıyor. Sallayarak uyutsam dahi 25, 30 dk sonra mızırdanıyor. Uyutamıyorum tekrar.  Acıktı diye düşünüyorum emziriyorum,  uyuyor. Aynı durumu yaşayan var mı , geçici midir . Ne yapmalıyım. 
Bebek Ayı 4

6 Cevaplar

+1 oy
(78 puan) tarafından
Aynı durumu ben yasıyorum şuan ama bebeğim 2 aylık 
+1 oy
(8,941 puan) tarafından
Atak uyku duzenini ve aliskanliklarini bozuyor. Gecicidir. Desteksiz uykuya alistirsaniz daha iyi olur. Sallamak bir sure sonra sizin icin de eziyet olmaya baslayacak cunku. 
(146 puan) tarafından
Evet haklısınız. Şu atak dönemi bitsin başlayacağım kısmetse desteksiz uykuya. Biraz korkuyorum ama.
(8,941 puan) tarafından
Korkmaya gerek yok. Sevdigi bir sey bulun ve onu yatakta oyalasin. Sevdigi bir müzik, bir ninni, bir oyuncak hepsi olur.
(146 puan) tarafından
Önerebileceğiniz bir yöntem var mı, nasıl başlayabilirim.
(8,941 puan) tarafından
Ben her gece altini degistirip, emzirip uyumadan yataga koyuyorum. Dinleyince sakinlestigi bir sure var, onu açıyorum. Uyuyana kadar pespese dinletiyorum. İlk gun 45 dk dinlemisti. Sonra kisaldi zaman. Aglamadigi surece kucagima almiyorum. Aglarsa once yatakta sakinlestirmeye çalışıyorum.
(146 puan) tarafından
Teşekkürler. Bende deneyeyim. Rutin yapmaya başladım. Uykuya gideceğimizi bilip rutin de de ağlıyor. Normalde beyaz gürültü kullanıyorum.  Farklı müzikler de deneyeyim.
(8,941 puan) tarafından
Youtubeda pişpişli ninniler var. Onlar da ise yariyor.
+1 oy
(1,357 puan) tarafından
Atak haftası olabilir. Eski düzeninizi korumaya çalışın yoksa atak haftalarında bozulmalar oluyor kalıcı. Benim kızımda atakları kötü geçiriyordu hele 4. Ayı unutamıyorum ama ben nasil yapıyorsam aynen öyle devam etmiştim bozmadan sonra geçince atağı aynı düzen kalmış oldu. 
(146 puan) tarafından
Mecbur kalıyorum emzirmeye çok ağlıyor. Öyle atınıyorki.
+1 oy
(96 puan) tarafından
Ayyyy benim kızımda 4.ayinda uyku atağı geciriyor gece gündüz toplam 1 saat uyumuslugum yok 2 gun sonra aşı günü napicam bilemiyorum kizim sadece benim kucağıma gelince sakinliyo uyku yine yokta en azından bagirmiyo
(146 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun , zor cidden. Ben bazen kanguru ile çıkarıyorum biraz bari uyusunda sinirli olmasın diye. Bebek arabasında durmuyor.
(96 puan) tarafından
Maalesef onu ben yapamıyorum kangurumuz bizimde var ama oturduğum il normalden soğuk kizim 4 aylik ama sadece yatak odamızı ve salonumuzu biliyor mutfağı bile gecen haftalarda gördü şaşırdı etrafına bakındı bu durumda çok can sıkıcı
(146 puan) tarafından
Hangi il bilmiyorum ama kanguruda soğuktan çok etkilenmiyor bence. Çünkü vücudunı siz ısıtıyorsunuz. Biraz kolları ,bacakları ve kafayı korursanız  üşütmez diye düşünüyorum.
0 oy
(12 puan) tarafından
Aynı durum bende de var gunduz uykulari cok sıkıntılı oldu. 3 bucuk aylik bebegim emerek ya da sallayarak uyuyo maksimum  30 dk sonra aglayarak uyaniyor
(146 puan) tarafından
Umarım geceye yansımaz . Bizim geceye de yansıdı. Saatte bir kalkar oldu.
0 oy
(303 puan) tarafından
bizde aynı durumdayız. ne gece ne gündüz uykusu var. gece de emerek uyuyor. yatağına koyuyorum her bir saatte bir uyanıyor emiyor tekrar uyuyor. bazen yarım saatte bir uyanıyor artık dayanamıyorum yani
(146 puan) tarafından
Evet cidden çok zor. Birde emince gevelemeye başlıyor. Azından çıkarıncada uyanıyor.
(303 puan) tarafından
bi de benimki emzik te almadı kesinlikle. şimdi beni emzik yerine kullanıyor sürekli meme ağzında olsun istiyor
(146 puan) tarafından
Benim  bebeğimde emzik almadı maalesef.
(303 puan) tarafından
emzik alsalar mı iyi, almasalar mı iyi bilemedim.  alsaydı bi de bıraktırmaya uğraşacaktık, hem uzun süre emerse diş yapısı bozulacaktı. almadı şimdi de beni emzik yerine kullanıyor memeyi ağzından çıkarmak istemiyor bu seferde uykuya çok zor dalıyor kısa kısa uyuyor. her türlü zor yani. Allah yardımcımız olsun artık

İlgili sorular

7 cevap 320 göst.
2, Ekim, 2023 Efil (103 puan) tarafından soruldu
3 cevap 341 göst.
8 cevap 369 göst.
2 cevap 319 göst.
24, Ağustos, 2021 Slmh (167 puan) tarafından soruldu
...