Bebek Bakımı
0 oy
510 göst.
(78 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bebegim 119 günlük 5 saat aralıksız uyuyor  bıraksam daha çok uyucak  eşim uyandırıyor ha bire yedir diye bende uyanmasını bekliyorum sizin bebekleriniz aralıksız ne kadar uyuyor uyandiriyormusunuz yoksa uyanmasını mı bekliyorsunuz 
Bebek Ayı 119 günlük

14 Cevaplar

0 oy
(369 puan) tarafından
3saatı geçmiyor daha fazla uyusada dokunmam yani
(78 puan) tarafından
Bende gece olduğu için dokunmak ıstemiyorum  acıkınca kendi uyanıyor zaten ama eşim kan şekeri düşer ac kalmasın diye kavga ediyoruz
0 oy
tarafından
Gece uyursa ellemiyorum, gündüz de zaten en geç 2 saate bir acıkır kendisi, 4 aya kadar gece de en geç 3 saate bir emziriyordum
(78 puan) tarafından
Işte gece olduğu için uyandırmak bende ıstemiyorum acıkınca kendi ağlıyor uyanıyor ama eşime anlatamıyorum ac kalır kansekeri düşer her gün bunu tartışıyoruz sabahlari
tarafından
3 aydan sonra gerek yok, doktora gittiğinizde eşinizi de götürün ve doktora sorun öyle anca inanır belki duyunca
(78 puan) tarafından
Saol canım teşekkür ederim
0 oy
(873 puan) tarafından
Bizim 5 aylık ama ben sürekli uyandırıyorum icim rahat etmiyor
0 oy
(133 puan) tarafından
Evet bebeklerin kan şekeri düşüyomus uyandırmadan karnını doyurmayı deneyin ben öyle yapıyorum 2 3 saatte bir 
0 oy
(298 puan) tarafından
Canım zaten artık gece uykuları daha uzun olur. Yani uyandırma eşine bu konu ile ilgili video falan izlet bence uykusunu düzene koyuyor bebiş demek ki  gündüz de benim oğlum en fazla 3 saat uyuyor. Sonra uyanıyor 2 saate bir uyumak istiyor. Gece bazen hiç kalkmaz bazende birkez uyanır süt içer yatar.
0 oy
(117 puan) tarafından
Ayni seyi bn de yasadim esim kan sekeri dustugu icin uyuyo diye uyandirip duruyirdu mis gb uyuyan bebegi. Zaten normalde kendi kalkiyordu iki saatte bir. Uyudugu nadir zamanlarin da hayrini goremiyordum boylelikle :) bence kaldirmasin ya bize de yazik :) kan sekeri falan da dusmuyo acikinca oyle bi aglayarak uyanioki.. 
0 oy
(479 puan) tarafından
Benim gece 6 saat uyuyor uyandırmıyorum kendisi uyanıyor acıkınca
0 oy
(577 puan) tarafından
Gündüz zaten pek uyumuyor en fazla 1 saat o da günde 1-2 kere. Gece uykusunda hiç uyandırmuyorum kendi uyanana kadar uyuyor. Uyandırma derim beslenme kadar uyku da çok önemli. 
0 oy
(182 puan) tarafından
Ben doktora sorduğumda 3aydan sonra zaten bebekler alisir, kendileri uyanır demişti. Kilosu normalse bence sorun yoktur. Benim bebeğim 3 saatte bir uyanır emer ve tekrar uyur. 5 saat uyuması çok nadir oluyor. Ama için rahat etmiyorsa bence uyandırıp emzirebilirsin.
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Birak uyusun bebekler icin yemek kadar uyku da onemli.ne guzel isde kesintisiz uyuyor.uyku duzenjni bozacaksiniz sonra da bu bebek neden uyumuyor.acikinca ya da bi huzirsuzlugu olinca uyanir zaten.sariliq riskini cokdan atlatmis bi bebek.ara ara uyanib kontrol edin tabi nasil atesi falan varmi diye o kadar.
0 oy
(347 puan) tarafından
Uyurken emzirin . Uyandirmaniza gerek yok ki
0 oy
(619 puan) tarafından
Uyandırma canim 4aylik bebek aciksa uyanır. 
0 oy
(3,306 puan) tarafından
Canım o aylarda ben dokunmadım 7 8 saat uyuyordu doktorlar da uyandırma dedi zaten
0 oy
(90 puan) tarafından
Ben 1 aylık olduğundan beri gece uyandırmıyorum. Kilo sorunu olmadığı için doktor uyandırmayın demişti. Bebeğim 100 günlük bazen 6-7 saat uyuduğu olur gece. Acıkınca zaten uyanır, 119 günlükse uyandırmayın bence doktorunuz ne diyor?

İlgili sorular

6 cevap 489 göst.
27, Temmuz, 2020 Acemianne26 (107 puan) tarafından soruldu
6 cevap 615 göst.
4 cevap 418 göst.
22, Nisan, 2020 misafir tarafından soruldu
3 cevap 266 göst.
...