0 oy
388 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,118 puan) tarafından
yardim lutfen
Bebek Ayı 10

5 Cevaplar

0 oy
(1,118 puan) tarafından
kimse yemek vermiyormu
-Reklam-
0 oy
(266 puan) tarafından
9 aylık benimki sabah kalkar 9 gibi yediriyorum. Sora yatıp kalkıyor yoğurt 2 kaşık meyve püresi falan veriyorum sonra uyumadan önve yemek yediyorum sonra kalkıyor gene yoğurt ara oğun gibj birşeyler tam doyurucu olmauan birşey midesi boş kalmasım diye somra uyuduğunda yemek. Ara oğünleri zorla vermiyorun isterde eğer redd ederse tekrar vermiyorum ama yemekleri nolursa olsun yediriyorum. Akşam uyuğunda birtane doyurucu mama sonrada uyku gece yemeğinide kestik. 
(1,118 puan) tarafından
mama yada anne sutu ne zaman veriyorsunuz bizimki gece cok uyaniyor sutum de cok az oyuzden acmi diye endişeleniyorum.1 kase corbayi ogun kabul edyrmusunuz bir kac cesitmi yapiyorsunuz
(266 puan) tarafından
Mama yada anne sütü vermiyorum.  Çorbayı 1 kase ogun gibi kabul ediyorum. Ama çeşit yapıyorum. Sabah yumurta muz bebe bisküvisi ezib veriyoru. Öğlen sebze çorbası tavukla yada etle yapəyorum . Akşamda muhallebi pekmezle yediriyorum. Yada başka bişey. Ara oğünde yoğurt gibi hafif şeyler ama az veruyorum. Doyumluk değil.
(1,118 puan) tarafından
ben uyurken emziriyorum sutum az oldugu icin gunde 2 kerede mama veriyorum 120 cc lik . sabah mama ve 2 pankek ,uyuyup uyaninca oglene denk gelio omlet peynir zeytin salatalik ve meyveli kahvalti, ogle uykusuna yatmadan mama ve anne sutu uyaninca corba yada pure ve yogurt sonada aksam oluyo irmikli tam bugday unlu muhallebi veriyorum uyurkende emiyo ama cok kalkio. bi ara duzelmisti simdi yine basladi  saate 1
(266 puan) tarafından
MaşAllah bence aç olduğu için uyanmaz. Doyumluk şeyler veriyosun zaten. Bence alışkanlık yaptı diye. Sadece uyutmaya çalışın birçey vermiyin uyandığında.
(1,118 puan) tarafından
omzuma alinca kendini aşırı geri ittiriyo mecbur kalıyorum aslida
0 oy
(385 puan) tarafından
Aç kalırsa kendini belli eder zaten 10 aylık olmş
(1,118 puan) tarafından
gece cok uyaniyor aglayarak gun icinde sorun yok ama
0 oy
(454 puan) tarafından
Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını ama cevap verecek kimse kalmamış bı iki kişi cevap veriyor anca
0 oy
(157 puan) tarafından
canm büyümüş artık çogu şeye alışmıltır biz daha 8aulıgız ama 2.çocuğum. 3-4saatte yedirebilirsin.bide kakasını günlük düzenli dolu dolu yapıyorsa doyyuyodur vede kilo alıöı iyiyse ordanda anlarsın yani her ay alıyorsa.
(1,118 puan) tarafından
bana 1 ogun miktari söyleyebilirmisiniz
(157 puan) tarafından
yarım çay bardagıyla başlanıyor giderek artırılıyor canm. ben su an yarım kase yediriyorm.8.5 aylık sende bir çay bardağı verebilirsin. tabi yiyorsa fazlada verebilirsin. kilo alımı felan nasıl.
(1,118 puan) tarafından
kllosu iyi cok sukur 11.aya girdik 11 kiloya yakiniz 1 su bardağına yakin yiyor kuzum o yüzden 2 ogun 1 ara ogun vriyodum ama gece cok  uyanmaya baslayinca artirayim dedim
belkide ilgisi yoktur
(157 puan) tarafından
maşallah canm o zaman dişle ilgilide olabilir.
(1,118 puan) tarafından
bugun ölçüleri degistirdim yine uyanirsa kesinlikle aclik degil. cok salyada akitio ve cok aglak  atak yada dis belkide.ust ve ust yan dis cok zorladı
(157 puan) tarafından
bnm kızım diş çıkarıyor geceler uyuyordu şu an sürekli uyanıyor yedirip ystırdıgım için açlıktan olmadığına eminim geriye diş kalıyor :) sennde öyle bişey olabilir o dönem huyları düzenleri değişiyor.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 294 göst.
0 oy
5 cevap 397 göst.
25 Ekim 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayazım (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 352 göst.
0 oy
7 cevap 306 göst.
...