0 oy
559 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (282 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim bebeğim 5 aylık gündüz  15 20 dk ⁸anca uyuyor gecede 12 de 1 den önce uyumıyor varsa erken uyutan nasıl yaptınız süreç neydi anlatında bizde uyutalim uyuyalim 
Bebek Ayı 147 günlük

9 Cevaplar

+1 oy
(402 puan) tarafından
Canım bizde senin gibiyiz artik biz uyku saatleri belirlerdim düzen olmayan çocuklar böyle oluyormuş bir hafta 20 gün  gibi süre içinde düzene giriyormuş saati gelince ben yatırıyorum ağlıyor biraz ama iki dk sonra yatıyor uyku saatine akışkana kadar böyle oluyormuş sonra o düzen oluşunca ağlamıyorlarmış 
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Biraz bebeğin yönlendiriyor aslında bu süreci bence uyku rutinleri işe yarayabilir. Uyku öncesi duş masaj ve müzik işe yarar ama istikrarlı olmak lazım ilk zamanlar uyumıcak erken saatlerde sonra alışıcak. Uyumaya direnicek hanginiz daha sabırlıysa o kazanacak. Kolay gelsin 
0 oy
(445 puan) tarafından
Süt veriyorum, altını değiştiriyorum, beşiğine yatırıyorum. Ağlarsa sakinleştirmeye çalışıyorum ninni söylüyorum uyuyana kadar. 
0 oy
Profil image (606 puan) tarafından
Valla bence cocugun uyku sevip sevmemesiyle alakali diue dusunuyorum daha cok 
0 oy
(835 puan) tarafından
En geç 8 de uyur kızım 10 buçuk aylık. Özel bir çaba sarfetmedim doğduğundan beri öyle. 
0 oy
(1,369 puan) tarafından
Uyku öncesi onunla güzel vakit geçiriyorum birbirimize doyalım die sarılıyorum evi geziyoruz sürekli konuşuyorum birazdan uyku vakti uyumamız gerektiğini anlatıyorum sakin sakin, altını değiştiriyorum pijama sını giydirip, birlikte mamasını hazırlıyoruz (çünkü sütüm kesildi) 9ay emzirebildim şaun 10aylık..daha sonra kucağıma emzirme yastığına yatırıp mamasını içiyor ışık kapalı holden gelen ışık yetiyor, hafif bir ninni açıyorum telefondan, saçlarını okşuyorum, bazen kucağımda uyumak istiyor bazen de direk yatağına bırakıyorum kendisi uyuyor çok şükür.. Ama bu ara diş çıkartıyoruz gece kalkmayan kızım kalkıp oturuyoruz geceleri.. Birde tavsiyem gündüz ve özellik ile yatma sattine yakın TV vb uzak tutman onların ışıkları çok uyarıcı. 7ayımızda odasını da ayırdık buda bi etken uyku düzeni için canım,kendi yatağına alıştırmadıysan eğer arayı çok uzatma derim. 
0 oy
(79 puan) tarafından
Canım benim bebegim4 aylık gündüz uykularida gece uykularida çok şükür düzenli. Gündüz en fazla 1 buçuk saat uyanık kalıyor sonra uyutuyorum. Uyku saatlerini kaçırmamaya çalıyorum yoksa uykuları karışıyor ve huzursuzlaniyor. Mesela son gündüz uykusundan 6 da kalktiysa gece lambalarını açıyorum sakin oyunlar oynuyoruz. sakin davranıyorum yormuyorum onu 8 gibi odasına geciyoruz uyku muzigi esliginde Los bir ortamda bezini degistiriyorum vücudunu nemlendiriyorum burnunu çekiyorum pijamaları mi giydiriyorum en son emziriyorum uyutuyorum sonra. Bir daha emmek için 12 de kalkar emziririm hemen uyur geri tekrar. Uyku rutini şart canım. Hiç aksatmadan yapmalısın ki alışsın.
(319 puan) tarafından
Gece 12 den sonra kac saatte bir uyaniyo acaba
(79 puan) tarafından
Saat 3 veya 4 te uyanir sonra 6 da uyanır emzirim geri yatar 7 veya 8 de kalkar güne başlarız
(79 puan) tarafından
Gece 12 de Uglyansa bile sadece emzirim ışık açmam onunla konuşmam uykusunu bolmem o da gece olduğunu anlar. Sizde gece uykusuna geçtiği zamanlarda konuşmayın başka odaya götürmeyin ışık açmayın. Ben doğduğundan beri bu şekilde yapıyorum. Hepte geceleri uyur.
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Uyku rutinleri oluşturun ve gece o saatten sonra ağlasa, ortalığı inletse bile karanlık olan odadan dışarı çıkarmayın. Yatağa yatırdıktan sonra konuşmayın. Ninni söyleyerek sakinleştirin. 
0 oy
Profil image (87 puan) tarafından

:D 9 da uyur Bi saat demeden uyanır gece uykusuna geçiş saatimiz 12 şuan 5 aylık olduk 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 703 göst.
0 oy
7 cevap 261 göst.
10 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Belinaynurumm (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 400 göst.
15 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ilbogayasemin (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 522 göst.
5 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dorduncu (91 puan) tarafından soruldu
...