0 oy
270 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından

Merhaba anneler kızımın 5 aylık olmasına çok az kaldı şuan şarkılı videolar izliyor izlerkende gülüyor etkileniyor mudur diye düşünmeye başladım yeğenimde sürekli böyle videolar izleyerek büyüdü ve aşırı zeki bi çocuktu onu kötü yönde etkilemedi yani konuşma geriliği vs. Gibi hiçbirşey olmadı aksine çok akıllı bi çocuktu siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında:)

3 Cevaplar

0 oy
(189 puan) tarafından
Benim kızımda 9 gün sonra 5 aylık olacak çizgi film izliyor. Bazen  hoşuna giden bisey olursa gülüyor da. Ama ben hep yanındayım ve sürekli onunla konuşuyorum beni taklit etmeye çalışıyor kendi kendine ses çıkarıyor konuşuyor kendince. Zannetmiyorum konuşma geriliği vs olmaz galiba. Tabi sürekli ilgilenmek ve konuşmaya teşvik etmek gerek. 
(16 puan) tarafından
Tabi bende sürekli yanındayım beraber söylüyoruz :) hepsini ezberledim artık :)
(189 puan) tarafından
Eğer güzelce ilgileniyorsanız korkmaya gerek yok bence. Önce tabi rabbimin izniyle ama annenin etkisi çok fazla bebeğin üzerinde. Ben daha etrafımda televizyon izledi diye gec konuşan bebek görmedim aksine hep erken konuşuyorlar
(16 puan) tarafından
Aynen öyle:)
-Reklam-
0 oy
(71 puan) tarafından
Bende kukuli mukuli izletiyorumm
0 oy
tarafından
Vala canım hep de ızletıyorum ben kendımde rahatsızım sureklı kucak gezdıremem yemek şu bu oluyor kımse yok tek basımayım mecbuz ızletıyorum ve cıdden ıcledıkce dillendı cok akıllı oluyor mesela sevdıgı cızgı fılm şarkısını soyledıgımde cırpınıyor sesler cıkarıyor ya da soyledıgım an televızyon kapalıyken bıle hemen oraya bakıyor cosuyor resmen ve dedıgın gıbı kızkardesım şuan 4 yasında ama cok erken konustu bezını bıle kendı cıkardı 2 yasına gırmemıstı tuvaletekendı gıderdı ve  bız kürtce konustugumuz halde bızden daha cok turkce konustu suan da bır dil var maşallah:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
30 Ocak 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayseisik (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
27 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yelda Baki Toprak (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
25 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Tutanc (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
29 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Seda.2616 (4 puan) tarafından soruldu
...