0 oy
362 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,296 puan) tarafından
Hangi yöntemi kullanıyorsunuz? Oğlum 18 aylık ve bugün başlayalı 1 hafta olacak. Hala sürecimiz devam ediyor. Kim West metodu uyguluyorum.

Sizde uyku eğitimi verdiyseniz, süreç hakkında bilgi verir misiniz? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen söyleyince baktım canım ben de iki gündür mu yöntemi uyguluyormuşum. Kızım ilk gün iki saatte uyudu. Geceleyin de iki üç kez uyandı. Dün ise bir saatte uyudu. Bir kez uyandı. Bu geceyi merak ediyorum açıkcası. Full karanlık yapmıyorum korkuyor çok ağlıyor diye. 
(1,296 puan) tarafından
Benim oğlumunda uykusu düzene girmişti aslında, alışıyordu ama dün gece 1 de uyandı ve 4 te zor uykuya daldı. Onun için biraz tecrübe duymaya ihtiyacım var. Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye.
tarafından
Uygulayan birileri çıkar inşallah canım. Benim için de iyi olur.
-Reklam-
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Kızım 9 aylık gündüz eğitim için çok uğraşmıyorum, gece sadece masaj yapıp yatağına yatırıyorum pış pış sesi çıkarıyorum sesimi duyuyor sadece ve yatağında uyku arkadaşı ile birlikte tişörtüm var onunla uyuyor önceden birkez uyanıyordu dün hiç uyanmadı akşam 10 da yattı sabah 8 de kalktı. Benim benimsediğim uyguladığım hiç bir yöntem yok şuan daha öncesinde denemişliğim var sadece uyutmadan önce bayağı bir yoruyorum oynuyoruz. Tek bildiğim pesetmeden devam etmeniz gerekiyor bir hafta çok kısa bir süre değil eminim ki ayak uyduracaktır değişime uyması için 20 gün pesedilmemesi gerektiğini biliyorum sakın pesetmeyin inşallah en kısa zamanda düzene girer. Allah yardımcınız olsun sağlıcakla büyüsün yavrunuz :) 
(1,296 puan) tarafından
Pes etmeyeceğim evet ama yorulmaya başladığımı hissediyorum. Bir de benim oğlum gündüz çok yorulursa gece rahat uyuyamıyor.
(1,619 puan) tarafından
Gündüz değil de akşam uyutmadan önce babası iyice oynasın müzikle dans falan aklınıza ne gelirse sonrası daha kolay oluyor yani bu benim tecrübem her bebek farklıdır o yüzden çokda birşey diyemiyorum.
(1,296 puan) tarafından
Çok denedik bunu ama enerjisi bitmiyor benim oğlumun. Yorgunluk nedir bilmiyor kendisi ve uyku saati geçtikçe geçiyor.
(1,619 puan) tarafından
Anladım inşallah bir yol bulursunuz siz yinede bildiğiniz yoldan şaşmayın bir hafta çok zor geçer sonrasında inşallah daha çabuk alışır
(57 puan) tarafından
Ayni benim oglum ne durumdasınız merak ettim bizde 12 ayligiz bende uyku eğitimi vermek istiyorum  ama deneyeceğim geleni saat basi uyanıyoruz gunduz uykumuz 45 dk

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 148 göst.
0 oy
8 cevap 324 göst.
2 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ozlem41 (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 131 göst.
...