0 oy
266 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (145 puan) tarafından
Bebeğim bazen kafasını geri atıp sonra hızlıca öne getiriyordu iki gündür daha sık yapıyor. o yüzden endişelendim. İki gündür de çok huysuz geceleri uyumuyor. Normal mi bebeği böyle yapan var mı 
Bebek Ayı 9

1 cevap

0 oy
(187 puan) tarafından
Ayni sorun dunden beri kizimdada var. 3 gun sonra 7 aylik olacak. Neden anlamadim dünden beri kendini ozellikle yatarken kafasini ve gogsunu havaya kaldiriyor. Kucagimda kendini geriye atıyor. Birşey bulamadim bununla ilgili. Hem sorunuz uste çıksın, hem bende bilgileneyim.
(145 puan) tarafından
Aynı ayağımda sallarken de kendini atıyor inşallah ciddi bişey değildir
(187 puan) tarafından
İnsallah ya cok canimi sıkıyor bu durum
(145 puan) tarafından
Ayakta sallamaktan olur mu sen de ayakta mi sallıyorsun canım
(187 puan) tarafından
Yok canim ben besikte salliyorum. Ama ikisi arasinda birsey fark edecegini sanmıyorum.  Oturtmaya calisiyoruz, kendisi surekli yuz ustu donup yorulana kadar öyle kalip oynuyor. Geri dönemiyor daha. Bundan olabilirmi bilmiyorum. Suan hersey aklimda. 3 gun sonra aylık doktor kontrolumuz var. Bit iki gun takipte olacagim bakalim. Ama sorun olsa surekli ağlamazmı bebekler. Aciktiklari zaman zaten cildiriyorlar.
(145 puan) tarafından
araştırınca biraz için rahatladı canım çoğu bebekte oluyormuş. Ama ben videosunu çektim sabah doktorumuza atacağım. İyice içim rahat etsin diye. Doktorla konuşunca Buraya yazarım inşallah
(187 puan) tarafından
Insallah sorun yoktur canım, cevap yazarsan cok sevinirim
(145 puan) tarafından
Canım mesajla olmayacak diye direk doktora götürdük eğer başını öyle yaptıktan sonra sersemleme veya dengesini kaybetme oluyorsa sıkıntı olduğunun belirtisiymis eğer bunlar yoksa normal dedi. Her şeyini de kontrol etti çok şükür bı sıkıntı çıkmadı. Kaba motor gelişimi çok iyi dedi. İçim rahatladı. Senin bebişin de normaldir inşallah.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 246 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
9 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aliaras (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 112 göst.
...