0 oy
155 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (525 puan) tarafından
Kızlar bebeginize kereviz vermeye ne zaman başladınız.  Ve nasıl pişirerek veriyorsunuz.. bi çok tarif var ama biraz ağır geldi bana 

2 Cevaplar

0 oy
(448 puan) tarafından
Fırında zeytinyağlı sarımsaklı sos yapıyorum parmak kalınlığında kesilmiş halde öyle çok seviyor. Küp küp doğrayıp balkabağı ile çorbasını yapıyorum tavuk suyu veya kemik suyuna. Yeşilliğini kuruttum nane gibi yaptığım çorbalar İn üzerine koyuyorum. Balık çorbasında güzel oluyor. 
(525 puan) tarafından
Aa balkabakli çorbası mantikliymis.. nasıl yapiyosunuz.
(448 puan) tarafından
Küp küp soğan sarımsak kereviz ve bal kabağını doğruyorum serçe parmağımın ucu büyüklüğünde tereyağ ve zeytinyağında kavuruyorum biraz üzerine tavuz suyu veya kemik suyu ne varsa ekleyip pişiriyorum. BZen un da koyuyorum Bi tatlı kaşığı falan. Baharat olarak azıcık kimyon azıcık karabiber ve toz biber koyuyorum.
(525 puan) tarafından
Teşekkür ederim...
-Reklam-
0 oy
(3,758 puan) tarafından
Kızım 8aylık. Soğanı küp küp doğradığım havuçla  kavurup çok az biber salçası ekliyip küp küp doğradığım kerevizi atıp su ekleyip pişiriyorum. Suyuna portakal da sıkabilirsiniz. Çok hafif bir yemektir aslında. Neden ağır geldi size?
(525 puan) tarafından
Patates havuç ve soğana kerevizi ve salçayı ekle yap dediler öyle yaptım. Kızım yedikten bir sonra kustu.  Acaba kereviz yüzünden mi diye sanırım salçası ağır mi geldi diye düşündüm
(3,758 puan) tarafından
Salça bi çay kaşığının ucu kadar koysan yeter. Zeytinyağlı zaten hafif turuncu olur yemeğin rengi
(525 puan) tarafından
Bi de öyle yapcam . Tesekkurler

İlgili sorular

...