0 oy
811 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (201 puan) tarafından
Epidural sezeryan sonrasi (carsamba günü oldum)inanılmaz zorlanıyorum kizlar yatakta düz yatamıyorum artık. Soldan sağa dönemiyorum otursam kalkamıyorum. Yatınca hele hiç kalkamıyorum. Bazi yorumlarda erteai gün kalkıp iş yapmaya başladım falan yazanlar olmuş acaba benim ameliyat mı kötü geçti terslik mi var sizlerde de benim gibi oldu mu ?

28 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Ben 4.gin kendime gelebilmiştim ama zorlandığım oldu yine. 7.gün korse takmaya başladım inan daha çok rahatladım. Korse öneririm sıktığı için acı olmuyor daha rahat oluyorsun. 
-Reklam-
0 oy
(194 puan) tarafından
Bnde de öyleydi bir haftaya falan geçmişti rahat ol normal bnce ve geçici bı sure sabret cnm birkaç güne duzelirsin inşallah
0 oy
(1 puan) tarafından
Hiç merak etmeyin geçecek. Benim on gün sürmüştü. Ben de çok kötüydüm. Bildiğim kadarıyla,ameliyat öncesi bele yapılan iğneden kaynaklanıyor.(Herkeste olmuyor) 

Doktor, günde bir fincan kahve içip bol bol su içmemi tavsiye etmişti.

Süt için de pompa kullanmanızı tavsiye ederim. Bir de bebeği bol bol emzirirseniz süt çoğalabilir.Geşmiş olsun
0 oy
(476 puan) tarafından
Dogum kolay degil burda atıp tutana bakma boşuna insan kendini kotu hissediyor ben 2 hafta surdu  hemn hemen tansiyonum cıktı belden ıgne olanı dıyosan  1 hafta sezaryanu dogumu bebegi unuttum o baş kas agrısına gecırtemedık senn anlattugın cok normal dıkıs atılıyor sonucta 
0 oy
(438 puan) tarafından
Merhaba,

Yani ortadan ikiye kesilip dikiliyoruz. Ertesi gün kalkmaya çalışmak saçma olur. Ben de kalkarken çok zorlanıyordum resmen terliyordum ki gayretliyimdir ve acı eşiğim yüksektir. Ona rağmen zorlandım. Kolay bir şey değil sonuçta ameliyat oluyoruz. Hele sağa sola dönmek göbek yüzünden haramdı resmen. Hiç acele etmeyin. 1 hafta sonra anca dik durabilmeye başlıyor insan. Valla ertesi gün kalkıp iş yapanlar ne iş yapıyorlar hayretler icerisindeyim doğrusu. 
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Ilk sezaryanim da bende öyle olmuştum 1hafta zorlanmıştım  ama 2.de ertesi gün kalktım ve bir daha yatmadım yanı yaşadığınız durum normal 
0 oy
(2,021 puan) tarafından
Canım 1 haftaya iyi olursun bol bol yürüyüş yap agrım var diye yatma 
0 oy
(203 puan) tarafından
6 ay önce sezaryen oldum canım. İlk gün inanılmaz acı ağrı çrkiyordum. Hatta vurdukları ağrı kesşci iğne bile canımı fena yakıyordu ona ağlıyordum. Ama bu şekilde bebeğime ne faydam olcak nereye kadar bu acıyu çekeceğim dedim. Hastanede eşim vardı yanımda sadece.ben ilk gün tuvalete falan kendşm gitmeye çalıştım  odada 3 adım ileri 3adım geri yürüyüş yaptım hep. Canım yana yana. Ve 2. Gün çok daha rahattım kendim kalkıp yataktan kendim gidiyordum rahatça. Oyüzden eve döndüğümüzde ev işlerime başladım. Bebeğimle yalnızdım çünkü bi yardımcımda yoktu. Eşim akşamları çalışıyordu gündüzleri de gelip uyuyordu. Mecbur olunca inanınca çabuk iyileştim. Tam olarak iyileşmem 1 hafta buldu. Canın yansada bebeğini düşün onun saba ihtiyacı var. Kendi acını ağrını unutmayı denemelisin. Önceliğin heo bebeğin olmalı. Çabuk kalkarsın ayağa.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 326 göst.
26 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tugcenur (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.
21 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde İlkanne06 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 496 göst.
28 Ekim 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Sinemseyma (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 395 göst.
25 Eylül 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Bal Yanak (182 puan) tarafından soruldu
...