0 oy
434 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,668 puan) tarafından
mtb hanimlar kizim 2 aylik ama daha bana o kadar bağli değil yani normall  ayird edamiyor  başka biriyle yani mesela başka kucakta ağliyorsa bana  verdikleri için susmiyor normalmi bu durum? kaç aya annesini tanir ve bağlanir ilk çocuğum fazla bilgim yok. 
Bebek Ayı 2 aylik

9 Cevaplar

+1 oy
Profil image (1,148 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Daha çok küçük :) benim kızım 6 aylıkken tamamen bağlandı bana. Şimdi uykudan uyanınca beni görmek istiyor babası yataktan alıyor beni görünce çırpınmaya başlıyor, sarılıyor şu an 8 buçuk aylık. Odadan çıkarken arkamdan bakıp bağırıyor bazen ağlıyor. Kimsede durmaz ben varken. Ne yapacaksa benim yanımda kucağımda yapmak istiyor. Çok hoşuma gidiyor ama bazen bunalıyorum. Hiç bırakmıyor. Bunalıyorum derken de sevmek için anneannesi dedesi bile istese gitmiyor bırakcam diye de burnumu çekiyor saçlarımdan tutuyor  :)) çok güzel bi duygu. Acele etmeyin zamanla yapışık gibi olursunuz  :)
-Reklam-
+1 oy
(1,370 puan) tarafından
Benim bebek de öyle hatta bazen babasından alınca ağlıyo beni meme olarak görüyor sadece :D
+1 oy
(359 puan) tarafından
Benimkide nerdeyse 2.5 olacak ama bana aşırı bağlı bi abisi bi ablası var iş yaparken bakın diyorum imkanı yok durmuyor beni görene kadar ağlamaya devam ediyor babasındada duruyo oda mecburiyetten:)) ya baba ya anne olacak yanında başka kimsede durmuyo ve sürekli ağlıyo 2.ayda anneyi babayı tanıyor bebekler benimki beni görünce hemen susar çok huysuz Allah yardımcımız olsun 
+1 oy
(86 puan) tarafından
Benim ki tanıyor beni hatta sadece bende sakinlesip susuyor. Ama bu demek değil ki sizinkinde anormal bir durum var her bebeğin yapısı farklıdır. İlk bebeğim kime giderse gitsin susmazdi mesela tanıdığı halde. Bazı bebekler böyle işte :)
+1 oy
(464 puan) tarafından
3 aylık canm daha yeni yeni mutfağa filan gittiğimde ağlıyor geliyorum gülüyor ama öyle babası da alsa kucağına susar bende alsam susar çokta aramıyor ☺
+1 oy
(302 puan) tarafından
2 aylık bebek ne size ne de başkasına bağlanabilir.
+1 oy
(2,106 puan) tarafından
Her defasında annem diye seslenin bol bol sevin genelde tek kalmaya özen gösterin herşeyiyle siz ilgilenin.ten temasınz olsn emziyirlasnz eğer kucağıniza alın beşikte tek bırakmayın kokunuza alissn.

Benim kızım erken doğum yaptım kuvezde yattı birsure ewe getirdigimden süt olmayınca mama ile besledm ama herşeyi kendim ilgilendim kimsenin kucagina vermedm kolay kolay aglasa ben kostüm.mama yiyor diye kimseye sen yedir demedm.cunku orda hemşireler alışmış gibiydi ewe gelince kendime alistirmya çalıştım şuan 5. Ayına girdi uyandiginda beşiğin etrafına bakar beni arar.ben sallamadan uyumaz.
+1 oy
(96 puan) tarafından
Bnm 8 aylik hala bağlı değil bana sizinki çok küçük bizimki babasına bağlı
+1 oy
(401 puan) tarafından
4 ayligiz biz 9 gün var 5 aylık olmasına yeni yeni tanıyor beni ağladığında kucagima alıp şarki söylüyorum konuşuyorum öyle susuyor babasının kucağında ağladığında ben alıyorum susuyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
28 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Saliha0077 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
0 oy
3 cevap 248 göst.
26 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Genç anne mthan (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 401 göst.
18 Ocak 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Nihall (973 puan) tarafından soruldu
...