0 oy
385 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (303 puan) tarafından
Dogumdan sonra sadece yatarken olan bir sirt agrim var. Uyandigimda hemen yataktan kalkamıyorum, nefes alip verirken bedenim hareket ederse sıkıntı ve özellikle ust sırt bölümü ağrıyor.

Ayaga kalkana kadar eziyet resmen ayaga kalkip bira hareket edince aciliyorum ve agrida gidiyor. Yasayan ve doktora gidebilen varmi? Ben gidemedim danisamadim doktorada ama artik cok zorlanıyorum. Yataktan sandım basta evde baska yerlerde yattim ama hepsinde ayni. 
Bebek Ayı 2 aylık

4 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından
Benim de aynı 3.5 ayligiz kalkinca da devam ediyor ben spinal  ameliyat oldum ona bagliyorum
(303 puan) tarafından
Ben genel anestezi ile oldum. ama sonradan başladı ağrılar 40imdan sonra
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Canim bende sezeryan oldum,ilk baslarda bende de  vardi uzun bir sure de surdu agri,aynen uyudugum zaman olurdu.Sonradan gecdi bende.Ama benim sinir agrilarim oluyordu eskiden de hamileyken de baya artdi ve dogumdan sonra hic gecmedi o yuzden hala agrilarim oluyur.Sizin soylediginiz o agri gecdi ama.Benim gibi baska bir rahatsizliginiz yoksa zamana birakin gececek,gecmezse bir doktora gorunursunuz
(303 puan) tarafından
Sizede çok gecmis olsun. Umarim düzelir ya cocugu zor aliyorum besiginden.
Cok teşekkür ederim
(684 puan) tarafından
Tesekkur ederim.İnsAllah gecer sizinki de
0 oy
(11 puan) tarafından
Merhaba bizdr bugün 48 günlük olduk bende sezeryan oldum ve ağrılarım son 1 haftadır var neden oldu anlamadım çarptırdım kendimi diyede düşünmesim değil aynı dediğiniz gibi sırt ağrısı bendede var resmen sağ sola dönmektee zorluk çekiyorum gece ama sabah kalkınca biraz hareket etmeye başlayınca bişey kalmıyor bende gitmedim daha doktora sizin geçti mi ağrılarınız nasıl Oldunuz? 
0 oy
(193 puan) tarafından
Ay benimde 2.sezeyanimdan sonra oldu ama benim belimden ziyade sağ tarafında allahim öyle bir ağrı yok gündüz hiç bişy yok ama geçce oldumu ölüyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
5 Kasım 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Knt (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,007 göst.
0 oy
4 cevap 296 göst.
27 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Mirabebek (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
...