0 oy
597 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (203 puan) tarafından
Yarin ilk dozu vurulucaz . Şimdiden stresi basladi hep ates yapmis cocuklarda cok korkuyorum.Hos atesten korkmayan anne var mi ki?

8 Cevaplar

0 oy
(2,106 puan) tarafından
Yan etkisi olmadı öyle korkulacak.her aşida olduğu gibi ateş yapıyor menenjit olduğu için biraz ağır gelebilir ama bebekten bebeğe degsiir durum.calpol verin.
(203 puan) tarafından
Evet doktorumuz gelmeden bir saat once ver dedi ama baya kotu yorumlar.Simdiden yuregim daraldi
(2,106 puan) tarafından
Ben aşıdan sonra veriyorm ateşi varsa eğer.yoksa vermiyorum.kotu yorumlar alerjisi olan bebekler için olmuştur.korkmayin birşey olmaz.biz rotavirus aşısı bitirdik menenjitleri yaptiryoruz.
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,277 puan) tarafından
Instagram'da takip ettiğim bir çocuk doktoru özellikle Bexserodan önce ateş düşürücü verilmesini söylüyor diğer aşılarda tavsiye etmiyordu ben ilk dozu vurdurdugumda  bunu bilmiyordum sabah olduk akşam 4 gibi ateşe çıktı o zaman ateş düşürücü vermiştim gece bir şey kalmamıştı 2 dozda bu sefer gitmeden önce verdim hiçbir sıkıntımız olmadı
0 oy
(438 puan) tarafından
Biz 2 kez olduk çok şükür ikisinde de sorun yaşamadık. Ben yine de biraz ince giydiriyorum. Aşıdan sonra duş aldırmayı uygun görmüyorlar. Öncesinde aldırıyorum ve sık sık takip ediyorum. Bir de hep ilgileniyorum ki zorlamasın, bağırıp yıpranmasın diye. 
0 oy
(303 puan) tarafından
Benim oğlumda olmadı ama benim oğlum büyüktü bebek değildi. Calpol verdim gitmeden
0 oy
Profil image (1,222 puan) tarafından
İki dozu da yaptırdık biz sadece iki gece ateş oldu aşidan sonra  başka bı etki olmadı şükür ateş yükselmeye başlarsa ateş düşürücü verin Allah in izniyle bişey olmaz
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Hayır yan etkisi olmadı. Ateşi yükselir gibi olduğunda calpol verdim
0 oy
(329 puan) tarafından
Ben de çok korkttum, hatta sorularınla dr u ve hemşireyi bezdirdim

Ama daha hastanedeyken aşı sonrası gezeriz dedim dr hemen aşı sonrası hemşireye calpol verdirdi, gezdik tozduk eve geldik 6 saat sonra bi çay kasıgı calpol tekrar verdim gece saat bası kalktım ne olur ne olmaz diye hiç atesi bile çıkmadı

4.ay aşımız daha zordu

Asıl bundan korkuyordum korktugum gibi olmadı
0 oy
(125 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bu bahsettiğiniz menenjit aşısı özel midir? Ve kaçıncı aylarda vurulması gerekiyor bilgilendirebilir misiniz? Kusura bakmayın başlığı görünce yazmak istedim. 

Kızımın  2. Ve 4 ay asilarinda aşıdan sonra parol şurup verdim hiç ateşi çıkmadı. Bunlar da önce mi vermek daha etkilidir? 


Bu kullandığım programda meningokok 9.ay aşısı diyor. Bu aşı menenjit aşısı değil mi?

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 694 göst.
0 oy
9 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 354 göst.
...