0 oy
197 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (225 puan) tarafından
Merhaba anneler bebeğim 3 aylık ve ilk çocuğum. Uyku eğitimine kaçıncı ayda nasıl başladınız acaba
Bebek Ayı 3

1 cevap

0 oy
(203 puan) tarafından
4. Ay itibariyle rahatlıkla başlayabilirsiniz daha geç olduğunda diş dönemi denk geliyor atak haftaları uyku regresyonu vs çok zorlanırsınız. Seçtiğiniz dönem bu dönemlere denk gelmemeli.
(225 puan) tarafından
Gece uyanmalari hala olacak mı peki.benim bebegim genelde gece saatte bir uyanıyor
(203 puan) tarafından
Tabiki uyku eğitimi uykuları düzene sokmak için. Arada acıkacak emzirin yatırın yatağına. Bebeğiniz henüz 3 aylık. Gece uyandığında beslemezseniz aç acına direnir yıpranır çocuk.
(203 puan) tarafından
İlk günler sonuç beklemeyin yavaş yavaş alışacak düzene girecek. Siz rutine nekadar sadık kalırsanız aynı rutinde gidersenix okadar hızlı alışıyorlar. Biz 7.ayda başladık keşke daha erken başlasaymışım diyorum sallamaktan ağrıyan kollarıma acıyarak :)
(225 puan) tarafından
Evet her uyandığında emzirip gazını da çıkartıp öyle uyutuyorum çok tesekkur ederim bilgi için
(225 puan) tarafından
Ben sallamaya aliatirmadm ancak uyuması için gözlerini ortmemi vede kundaklamami istiyor aksi takdirde asla uyumuyor
(203 puan) tarafından
İnanın bu sallayarak uyutmaya alıştırmaktan daha iyi. Ozaman bunların yerine bişey koyacaksanızki onları unutsun. Yani yüzünü örtmek yerine eline uyku arkadaşı verin ben tavşan almıştım kulaklarıyla oynarken kulaklarını gözlerine süre süre uyuyor. 10. Aya gireceğiz 3güne hala onunla uyur gündüzleri. Geceleri ihtiyaç duymuyor sağa sola dönerek yuvarlanarak görüyor o ihtiyacı. Hem elinde bişey olursa kundağa da ihtiyaç duymaz zaten oyalanır onunla.
(225 puan) tarafından
Evet öneriniz çok mantıklı geldi c sit çeşit amigurumi ve uyku arkadaşları var fakat bunlar için erken değil mi. Yani şimdi verirsem işe yarar mı dersiniz
(203 puan) tarafından
Şimdi başlayacaksanız erken aslında ç0nkü daha onun ne olduğunu anlamayacak 4. Ayın sonunda uyku gerilemesi bittikten sonra başlamanız daha isabetli olur çünkü nasılsa 4.ayda uyku düzeni bozulacak tekrar bi düzenleme gerekecek. Ozamana kadar  nprmal rutininize devam edin bence 5.ay gibi başlarsınız denemelere. Sonuçlarıda paylaşırsanız bende çok mutlu olurum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 325 göst.
0 oy
8 cevap 1,234 göst.
...