0 oy
492 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (257 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar öncede yazmştm ikizlerm var 6 aylk bde otzmli oğlum. Bebekler ağladkca oğlum kahkalara boğuluo gülmekden kendinden geçio. Arabada bebekler ağladı oğlum gülmeye başladı ama nasıl bi yandan da benm kolumu ısırıo emzirmeym bebeği die. Eşim araba kullanıo müdahale edemio o kdr bunaldm ki bi tane vurdm ama anlamıo için sızlıo ama inanılmaz sabrımı sınıo 2 bebek aynı anda ağlıo o ordan gülüp ısırıo bian arabanın kapısını açıp atlamak geçti içimden zor tuttum kendimi. Ne yapaym ne edeym ne olur dua edin.bebekler gündz hiç uyumuo akşam zorrr uyuolar ve 2 saate Bi kalkıolr uyku sfırrr. Oğlumda sabah 6da ayakta Ben çok dardayım rabbm yetiş ne olr 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım benim ne desem bilemedim :( bol bol dua et Allahım sabır versin

-Reklam-
0 oy
(177 puan) tarafından
Canim benim cok zor gerçekten Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah. Oğluna en çok Sabri göster canim aklına öyle şeyler getirme sonuçta çocuk o daha. Uykusuzluk kadar kötü bise yokmuş bende seninle aynı durumdayım öyle zor ki birde sen çocuklarla . Bol bol dua et Rabbım e sığın canim senin için dua edicem :)
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Nedense gözlerim doldu okurken.İkiz annesi olarak Rabbim zorunu kolay etsin.ah bu evlatlar yok mu Rabbim tirnaklarina taş degdirmesin.bende 4 yaşındaki kizima bazen bagiriyrum sonra pişman olup agladigimi biliyorum.anneligin yarısı pişmanlık gerçekten.Allah sabrımızı artırsın.yalniz değilsiniz.
0 oy
(883 puan) tarafından
Yaa canim benim Allah yardimcin olsun insallah kendimi okurken senin yerine koydum yasamadigim halde o kadar zor geldi ki rabbim senkn ve evlatlarinin yüzüne baksin sabur versin insallah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 858 göst.
0 oy
8 cevap 565 göst.
0 oy
4 cevap 457 göst.
...