0 oy
226 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (166 puan) tarafından
Bebeğim 2 gündür kaka yapmıyor. Ve uykuya zor dalıyor. Mız mız bi hali var ağlamaklı. Yorucu zor oluyor sizin böyle oldu mu naptınız 
Bebek Ayı 0

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (557 puan) tarafından
En başta sütüm yetersiz, az düşüncesinden vazgeç canım. Bebek emdikçe, su içtikçe sütün artar. Süt üretir bedenin. Kaç günlük acaba bebeğin? 15 dk emiyor mu en az ? 
(166 puan) tarafından
Emiyor canım 20 dk filan. 20 günlük bebeğim
Profil image (557 puan) tarafından
Arkadaşın yazdığı yoruma katılıyorum. Belki gazdır belki alerjidir bi doktora git istersen. Probiyotik falan verir belki bağırsakları düzenlemek için.
Ben ayağının altına azcık bi hakiki zeytinyağı ile masaj yapardım iyi gelirdi. Gazının çıktığına emin ol emziedikten sonra. Yatır omzuna, göğsüne doğru ov sırtını, çıkar. 10 güne kadar sadece anne sütü alan bebeklerin kaka yapmaması kabızlık sayılmaz diyor doktorlar. Katı yapması sorun muş. Bol bol emzir hemen mamaya başvurma derim. Geçmiş olsun.
-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından
2 gün çok az bir süre yenidoğan döneminde 10 güne kadR normal kabul edilir  biraz büyüynce 5 gündür ama huzursuzluk eşlik ediyorsa bir doktor a başvurun insterseniz bazen alerjik gıdaların tüketimi bebekte kabızlık yapabiliyor süt ürünü gibi
(166 puan) tarafından
Süt ürünü tüketmiyorum canım ama başka bişey rahatsız etmiş olabilir tabi

İlgili sorular

...