0 oy
424 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (79 puan) tarafından
Sol gogsumun kahverengı yerı ve ucu sisti agryoda mastıtmı baska bşymı bılemedım emzryorum da ama inmedi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki sadece kanal tikanmistir. Bir gece uyurken sol mememin üzerine yatmıştım. Acısıyla uyandım. Şişti çok ağrıdı, ateşim yükselmeye başlayınca doktora gittim. Mastit değil dedi. Mastit olunca kızarıyormus bende sadece damar gibi bir çizgi kızarıklık vardı. Emzirirken çok ağrıdı ama içindeki süt bosaldikca geçti. Uzman değilim ama belki bir fikir verebilmişimdir.
(79 puan) tarafından
Saol cnm  benımde ucu ve kahverengi yerı cok sıstı agryo
tarafından
Geçmiş olsun rica ederim. emzirmeye devam edin yapabiliyorsaniz sağın
-Reklam-
0 oy
(73 puan) tarafından
Ben yaşadığım için biliyorum mastıt olunca ateşlenmis gibi sıtma tutuyo elin ayağın tutmuyo o derece oluyo halsizlik falan oluyo göğsün taş gibi oluyo ve sanki ateş var gibi çok sıcak oluyo doktora gittim ilaç verdi serum falan taktı sık sık emzirince geçti ama çok zor bir durum göğüste biriken sütun tamamen boşalması lazım sık sık emzirin geçer inşallah 
0 oy
(355 puan) tarafından
Göğüste kızarıklık oluyor Ateş oluyor sıtma geçiriyorsun halsiz ve bitkin hissediyorsun mastitin belli başlı etkileri bunlar.
0 oy
(19 puan) tarafından
Antibiotik kullanın ihmal etmeyin enfeksiyon yayilinca daha kötü oluyor ateş yapiyor
0 oy
(11 puan) tarafından
Ben şuan mastit için antibiyotik kullanıyorum. Benim kahverengi kısımda sivilce gbi nohut büyüklüğünde Bi şişlik vardı. Ve göğsüme bıçak saplanır gibi şiddetli ağrılar giriyordu Çok ağrıyordu sonra duşta farkettimki ucunda iltihap var o şişliğin sarımsı Bi nokta gördüm iğne ucu kadar sıktım bende baya iltihap aktı iyice boşalttm duştaydım zaten yıkadım çıktım. Hastnye gidince doktor iyi yapmışsın boşaltarak dedi. Antibiyotik yazdı buzla masaj yap iki göğsünede dedi. Sakın sıcak uygulama yapma buzu beze koy azar azar tut göğsünün altına yanına üstüne dedi. Uyguluyorum şuan iyiyim. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 73 göst.
12 Aralık 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Mehmet Eren (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 935 göst.
0 oy
11 cevap 756 göst.
13 Temmuz 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Seher enes (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 290 göst.
2 Mart 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Denizanasi (107 puan) tarafından soruldu
...