0 oy
483 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1,161 puan) tarafından
16 aylık oğlum var biz baya kendimizi eve kapatmıştık ilk 6 ay enfkesyon açısından çok riskliydik öyle böyle atlattık  her zaman annem babam kardeşim eşi ve çocukları kocam ben. Sürekli bizleri görüyor. Eşimin ailesinede mutlaka haftada bir ugrariz kalabalık ailedir onlarda. Oğlumun bize karşı hiç bir sıkıntısı yok sadece kardeşimin bebeği ondan biraz büyük zarar veriyor diye istemiyor. Bizlerin dışında kimseyi istemiyor biryere gitsem rahat vermiyor biri gelse ağlıyor. Çocuklara bakar sonra kendi isterse oynar kendi istemezse uzak dirur bizlerle iletişimi oyunları falan iyidir  algisada iyi çok şükür. Becerileri yerinde ayıni tamamlayan bir bebe. ama akranlarıyla ve kalabalık ortamlardan yabancılardan asla hoşlanmıyor bu durum beni çok yıpratıyor. Sadece bizemi özel bir durum bu anlamiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi zamanla büyüdükçe düzeldi ama hala yabancı ortamda yanımdan ayrılmaz tanımadığına asla gitmez konuşmaz.. 
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Benim oğlum da öyleydi canım düğün çok sesli ortamları sevmezdi evden çıkmak istemezdi şu an 7 yaşında tanıdıklarla oynar yabancı ortama girse çocuklarla hemen arkadaşlık kuramaz ilk adımı atmaz biraz zaman geçince alışır zekası süper evde hareketli oynar dışarda sessiz şimdi 1. Sınıfa gidiyor okumayı filan söktü dersleri çok iyi öğretmen keşke her çocuk böyle sessiz olup beni dinlese diyor :)
0 oy
(1,643 puan) tarafından
Biz de öyleydik aynı şekilde.büyüdü. Ay dedim nasıl olcak inşallah alışır falan. 1.5 ay öncesinde birden insanlara.daha bi alışık olmaya başladı. En azından ağlamıyor. Şu an 17.5 aylık. İnşallah sizin de öyle olur.
0 oy
(383 puan) tarafından
Tam beni kızımı tarif etmişsiniz inanın oturmak benim için ev dışında çileye dönüşüyor  bizde covid dolayısı ile pek dışarı çıkmadık bebekken suan 15 aylik ve babası ve benim dışımda kimseyle kalmaz durmaz kalabalıktan hoşlanmıyor hiç 
0 oy
(711 puan) tarafından
Canim benim oglumxa oyledi sonra biz surekli disari ciksrdik arabayla gezdirdim suan duzeldi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 215 göst.
0 oy
0 cevap 121 göst.
0 oy
2 cevap 225 göst.
20 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde semraorhan (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 595 göst.
...