+1 oy
913 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (845 puan) tarafından
tarafından kapalı
Yorgunluktan öldüğüm anda üç saatte zor uyuttuğum yavrumun uyanıp bi üç saat daha uyumama ihtmalini bile bile üşümesin diye üstünü bir kat daha örtmek..
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevaplar

+4 oy
(46 puan) tarafından
Sabah erken uyanagini bilmeme rağmen başında oturup hiç birşey yapmadan onu izlemek.. kokusunu içine çekerken ciğerlerin hareket ettiğini hissetmek. Kalbinin onu görünce fazladan çarpması. Bir gülüşü için saatlerde sebeklikler yapmak.. ah ne güzel bir duyguymus anne olmak dedirten muzicevi varlık..
-Reklam-
0 oy
(125 puan) tarafından

Ve daha bunlardan binlercesi ANNE Olmak :))) 

0 oy
(456 puan) tarafından
Kelimeler yatmaz anlatmaya tarif etmeye bambaşka bir dünya anne olmak
0 oy
(65 puan) tarafından
Bugün çok huysuzken saatlerce uyutmaya çalıştım hiç olmadı ne yap et tam 6 saat uğraştım saat 2 de Uyudu 23 dakikadır yatağına koydum şimdi ise alıp süt versemmi diye  düşünmektir Anne olmak Bambaşka rabbim hepimize sabır versin inşallah bütün bebekler bebelerimiz rabbim bize bağışlasın sağlık huzur versin inşallah.. 
0 oy
(490 puan) tarafından
42 günlük bebeğim uyusun diye saatlerdir kucağımda tutmak.. Kıyamamak.. :) 
0 oy
(221 puan) tarafından
8 aylik olduk bugün kızım az önce Burun tıkanıklığı yüzünden uyandı nefes alamamış burnuna serum fizyolojik yaptı eşim bende kucağımda tuttum ama nasıl ağlıyo anne diye diye biliyorum bilerek demiyo ama çok mutlu oldum ağlamasına da kıyamadım sarıldıkca sarıldım anne olmak bambaşka biseymis :)
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Hasta üstelik hamileyim hic uyumadan başını bekliyorum birsey olcak korkusuyla annelik en güzel nimet ve en zor şey bu hayatta

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,189 göst.
20 Kasım 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ZelihaAytac (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 678 göst.
27 Mart 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Melissan (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
...