0 oy
493 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (665 puan) tarafından
Anneler sütüm artsın diye bu çaydan aldım bugün bir kere kullanım kullanıp memnun kalan var mı nasıl kullanıyorsunuz erkisi nasıl 
Bebek Ayı 3 aylık

7 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından
Canım bende ilk etapta kullandım ama sonradan farkettim ki tek başına şu bile o çayın yaptığından daha fazla süt yaptı. Ekstra olarak cennet hurması boza salep ve patlamış mısır favorirlerim ;) 
-Reklam-
0 oy
(105 puan) tarafından
Ben kullNdım hünde 3 fincana kadar içtiğim oluyordu. Eksta  önericeğim hurma yiyin günde 5 6 tane bulguru her yemeğin yanında yemeye çalışın vedee en büyük etkisini gördüğğm leylerde biride boza sabah akiam bğr er bardak boza içebilirsiniz aşırı etkilğ boza. ( hepsini aynı gün iöşnde yemeyin birgün boza içtiyseniz ertesi gün humana çay için diğer gün hurmaya ağırlık verin dönüşümlü yani)

Bol bol sütleriniz olsun :) sevgiler 
(665 puan) tarafından
Ağzınıza sağlık deneyeceğim teşekkür ederim
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Kullanıyorum sütunun azaldığı hissettim zamn içiyorum
0 oy
(41 puan) tarafından
Kullanıyorum canm gayet memnunum ayrıca günde bir kase yulaf yiyorum oda çok iyi yapıyor 
0 oy
(679 puan) tarafından
Valla canım bende ilk zaman almıştım ama ne gerek var ona o parayı vermeye pahalıydı aktardan rezene aldım uygunda günde bı kere içiyorum sütum ne epeyde
0 oy
(431 puan) tarafından
Valla ilk dogumumda kac kutu kullandim belli değil. Ama etki etti mi bilmiyorum. Yani sagarak veriyordum toplam 2 memeden 90 ml ancak geliyordu. 2. Doğumda da aldım ama yine etkisini bilmiyorum. Bi de 37 derecede tüketin diyo yeni farkettim. İlk doğumda hep sıcak içmiştim.
0 oy
(135 puan) tarafından
Ben de kullanıyordum qma artık almıyorum çok pahalı.   3 paket  bitirdim onun yerine rezene ve kimyon içiyorum 

İlgili sorular

...