0 oy
359 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (523 puan) tarafından

Klimalı evim sabit bir odadayiz malesef salondan çıkmıyoruz :) oda isim Hep 22 23 derece. 4 aylık kızım. Uzun kollu zıbın üstüne ince penye uzun kollu üst altına ince iki tane patikli pijama ince ama hepsi. Uyanıkken de yelek. Uyurken de üstüne pazen battaniye ortuyorum sizler nasıl giydiriyorsunuz göğsü arada soğuk oluyor bazen ılık oluyor anlamadım gitti. Su kış bir bitseydi insan şaşıyor napacagini.

9 Cevaplar

+2 oy
(380 puan) tarafından
Uzun kol zıbın kilotlu çorap üstunede corap alt üst takim
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla canım bizde 4 aylığız oğlan çocuğu sıcağı sevmez falan diyorlar ama ben giydiriyorum anlatayim. Zibin üstüne uzun kollu zibin üstüne orta kalınlıkta üst örgü yelek, altına külotlu çorap üstüne orta kalınlıkta alt, panduf. Valla canım abartı gibi gelebilir belki çocuktan çocuğa göre de değişebilir bu giydirme işi belki de  fazla olsa terler ama usudugunu anlamak zor. Gece yatarken de külotlu çorabı kalın üstünun üstüne muslin pamuk battaniye peluş battaniye örtüyorum gece ev 23 derece bizde salondayız hep yani dediğim gibi sen çocuğunu bilirsin anlarsin bu aralar kimle konuşsam çocuklar hasta biz hiç olmadık Allaha şükür 
(1,274 puan) tarafından
Evet biraz abarti gibi olmus peki terlemiyo mu?
(40 puan) tarafından
Biz hiç terlemiyoruz her çocuk farklıdır o yüzden bu bebek bakım sayfasinda birçok soru az cevaplanıyor diye düşünüyorum o yüzden siz nasıl giydirdiginizde içinize siniyorsa öyle giydirin derim benim içime böyle siniyor böyle de alıştık galiba devam ediyoruz :)
0 oy
(292 puan) tarafından
Aynı dediğiniz gibi giydiriyorum :)
0 oy
(1,274 puan) tarafından
Kisa kollu bazen uzun kollu zibin ustune pijama takimi veya uyku tulumu evim sicak ustunede nohut battaniye 
0 oy
(83 puan) tarafından
Çok merak ettim bu giysilerle bebeğiniz hiç terlemiyor mu valla ben bu şekil oğlumu giyindirsem sürekli kıyafet değişmek zorunda kalırım çünkü kafası sırtı su oluyor fazla giyindirdiğim zaman sanırım sıcağı sevmiyor bizimki
0 oy
Profil image (133 puan) tarafından
5 aylik oglum var icinde sıfır kollu zibin atleti var ustune alt ust penye oijama giydiriyorum okadar  gunduzleri sifir kollu zibinin ustunde tek tulum gidiyorum  evimin ayari sicagi cok guzel gune aliyor evim cok şükür hastada olmadik  cok kalin giydirmek hasta etmedik anlamina gelmez cok giyinen bebek terliyilo teninde soğuyor  dr bile ince tarz diyo nasil alistirirsan öyle gidiyo  ben hic atletin ustune uzun kollu zibin giymedirim gerek görmedim suan da ayaklari karni ortum ince yorgani yazlik yorgani. Oyle uyuyor :)
0 oy
(355 puan) tarafından
Kzıızm iki aylık dediğiniz gibi bizde sürekli oturma odasında yız sıcaklık 22 23 hep. 24 ü bulmuyor kısa kollu zıbın alt üst patikli takım üstüne örgü patik yada panduf buladr yelek vs giyditmedim hiç bana yeterli geliyor üşütme vs de olmadı Allah a şükür. 
0 oy
(840 puan) tarafından
Kisa kollu yada uzun kollu zibın uzun kollu altinada polar pijama corap dogugubdan beri az giydirdim
0 oy
tarafından
Tişört kapri corap

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 763 göst.
0 oy
2 cevap 279 göst.
15 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sulem (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 290 göst.
9 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde durukusss2 (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
...