+1 oy
405 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (136 puan) tarafından
Bebeğim doğduğundan beri zor uyuyan bı bebekti. Şuan 10 aylık.gece hala 4 5 kere kalktığı oluyor. Gündüzleri de çok mizmizlanan bı bebek. Artık okadar daraldim ki hayatıma gaspediolarmis gibi hissediyorum . Sabrım hosgorum kalmadı bebeğime davranışlarıma etkilio hem çabuk sinirleniyorum sonrasında da uzuluyorm. Ama hiç ilgilenesim gelmiyor artık annemlerdeym bı haftadir onlarda daha mutlu olduğunu gördüm sogudum çocuktan ben mutlu edemiyorum diye de üzülüyom bı yandan.

Napcagimi nasıl duzelecegimi şaşırdım. Erken mi davrandim çocuk yapmak için benim üstesinden gelecegim şey değilmis mi çocuk dünyaya getirip bakmak diye düşünceler içindeyim. Yetersiz hissediyordum kendimi iyi bir anne değilim ona iyi gelmiyorm diye..
Bebek Ayı 10

2 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından

Yaaaa canım benim onun nazı bi sana gecer başka kime nazlanacak öyleee :) o senin miniğin öyle şey olur mu hic. Benim bebegim de öyle 10 aylık. Aynı gecesi gündüzü öyle. Hic sogur mu insan o Rabbimin hediyesi sana. Ben de gece 4 5 defa kalkıyorum ama napalım demekki bize ihtiyacı var ki uyanıyo. Şu koca dünyada bizden cok kimse sevemez onları. 

(136 puan) tarafından
Naparsm yapayım sanki mutlu edemiyomusum gibi gelio güleç bı bebek değil bir de ağlayıp mizmizlaninca devamlı napcagimi sasiriorum uykusuzlukla da tahammülum kalmıyor.bir de bana gelmek istemeyip anneme gitmek isteyince dedim ki benle mutlu değil istemiyor beni daha da üzüldum
(64 puan) tarafından
Benim bebegim de annemde daha mutlu biliyo musun :) öyle düşünme annen cok sevinir buna bence. Ben de sen gibiyim uykusuzluktan ölüyorum resmen. Sabah o kalkıyo ben nolur uyuyalım falan diyorum kendi kendime. Bir de benle yatıyo yatagına al koy yapamıyorum cok agırlaştı. Sürekli kalktıgı icin de bezmiş olabilirim. Gündüz sürekli yanında istiyo odadan cıksam aglıyo.
(64 puan) tarafından
Şey yap mesela oynayacağı bi müzik ac karşısında oyna belki zamanla alışır. Benim bebegim alıştı mesela. Sevdigi bir müziği var dizimde tepiniyo onu acınca :) sonra sen ona sürekli gülümse altını acınca karnını öp ısırıyomuş gibi hareketler yap
-Reklam-
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Anneliğin yaşla ilgisi yok canım. Erken de yapsan geç de yapsan ilk annelik zorluyor insanı. Hepimiz yaşadık emin ol. Özellikle uykuya düşkün bir anneysen işin biraz daha zor. Ama alışıyor insan emin ol. Kendini suçlama. Söylemler psikoloji üretir. Yetersizim dersen yetersiz olduğun yönünde bir psikoloji uretirsin. Sadece tecrubesizsin. Bebeğin 2.5 yaşına geldiğinde anne sütünü bırakıp, tuvalet eğitimi aldığında senden bağımsız bir birey olacak. Süreci baştan sona biliyor olacaksın o zaman. Mızmız bebek anneye, sevgiye, oyuna doymayan bebektir. Daha fazla bilgilendirmeye ihtiyacı var sadece. Ayrıca dîş çıkarıyor olabilir, kabız olabilir, hasta olabilir ... Kendini suçlama gerek yok. Unutma sen onun en büyük sansisin. Annesi hayatta olan her bebek çok şanslı. 
(243 puan) tarafından
Annesi hayatta olan her bebek çok şansli gerçekten Rabbime şükürler olsun onları bize veren Rabbime kurban olurum

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,987 göst.
0 oy
6 cevap 709 göst.
12 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayyıldızoğlu (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
...