0 oy
251 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (88 puan) tarafından
Hanımlar artık bu iş çok kötü boyuta gidiyor saatlerce gece kucağımızda sallıyoruz yatırınca uyanıyor. Baba zaten işten gelince yorgun oluyor o haliyle yardım ediyor sallıyor sağolsun. Bende gün boyu yorgunum artık ikimizinde o saatlerde sallamaya gücü kalmıyor. Dün tüm 3 saat uğraştık yaa var mı çözümü ne yapayım. 

Şimdi sallamadan uyutmaya alışsın diye yatırdım pış pış yaptım çok ağladı dayanamadım geri kucağıma aldım artık yıprandım ne ev işi ne kendime zaman ayırmak dışarı bile çıkamıyorum doğru düzgün.

Ne yapayım yardımcı olun eğer pışpış işe yarayacaksa deneyim bir süre.kesin uyur mu kendi kendine öğrenir mi bi akıl verin. 

Benim yorgunluğum önemli değil bir kaç aya işe başlayacam bakacak kişilere yazık benim kadar sabırlı olurlar mı onuda bilmiyorum.

Uzun oldu kusura bakmayın

2 Cevaplar

0 oy
(2,701 puan) tarafından
Öyle hemen bırakamazsın canım sallamaya alışan bebek aşamalı olarak ancak bırakır bunu, her geçen gün azaltarak bırakabilirsin bunun için yöntemler var internetten bakarsan bulabilirsin. 
(88 puan) tarafından
Canım azalttık kucakta sallıyoruz ama böyle o kadar az sallıyorum. Gündüzleri bazen sallamıyonum bile 5 dk kucakta durunca uyuyor. Ama bırakınca uyanıyor işte. Kucakta değildi yattığı yerde uyumasını istiyorum
-Reklam-
0 oy
Profil image (2,183 puan) tarafından
Destekli uyuyan bebek uykusu geldiği için uyumuyor bu yüzden hemen uyanıyor sen yavaş yavaş alıltırmalısın başlarda zorlanır sın ama sonra düzene girince rahatlarsın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 399 göst.
7 Nisan 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nahideebrar (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
23 Şubat 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde EbruMeva (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 490 göst.
24 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Laleozsy (79 puan) tarafından soruldu
...