0 oy
1,378 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (747 puan) tarafından
Arkadaşlar evde yoğurdum bitti yoğurt mayalayacağ8m. İnternette activia ile yoğurt mayalama tarifi gördüm, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Probiyotiği çok olup daha mı iyi olur yoksa sonuçta hazır yoğurt olduğu için daha kötü mü? 
Bebek Ayı 7

2 Cevaplar

0 oy
(809 puan) tarafından
Ben ilk çocuğum hersey iyi olsun sağlıklı olsun diye onla mayaladim doktorum israrla onunla yapmamı onerdi. Evet tas gibi oldu ama tadini sevemedm cok degisik. Sindirimi kolay olduğu için tavsiye ediliyor. Activia 4 lu satıldığı icin bitirmek icin hepsiyle yogurt yaptım ama bi sonrakine kendi yaptığım ev yogurdunu verecem kizima onun tadinada alissin
(747 puan) tarafından
Aa doktor öneriyor demek ki. Teşekkür ederim cevap için çok faydalı oldu bu bilgi, ben komşudsn normal yoğurt aldım şimdilik onunla mayalayacagim ama activia'yi da denemek var aklımda.
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
Ben de ilk zamanlar onunla mayaladim 1 activia ya bı litre sütle mayaladim .tadı bı garip .bebeğim o zamanlar pek yemedi ya yeni yeni tattigi için ya sevmedigi için. Sonrasında ev yoğurdundan ürettim hep şuan her gün bı fincan içiyor. 
(747 puan) tarafından
Şimdilik ben de ev yoğurdundan yapıyorum sürekli. Gerçi 3-4 gündür yediriyorum. Ya belki bilirsiniz size sorayım, yediriyorum çünkü acaba alerjisi mi var diye deniyorum. Yanakları kırmızı kırmızı ve pütürlü. Tadım yaparak ek gıdaya geçtik ama hep büyük belirtiler bekledim yanaklarına dikkat etmemiştim ne yedi de oldu bilmiyorum yoğurdu peyniri kessem belki geçer mi diye deyeyeyim dedim ama ne kadar devam etcem nasıl anlicam bilmiyorum da. Bu yanaklardaki  kırmızı pütürlerin başka sebebi olabilir mi?
(136 puan) tarafından
Meyve falan bile yapabiliyor bir keresinde elma yedirmistim çenesi ve ağız çevresi öyle olmuştu. Meyve asidi bile yapabiliyor ..süt ürünleri alerjisi olsa vucuduna yayilirdi diye düşünüyorum kakasında kan vs de oluo ama en iyisi yine doktora danışmak tabii
(747 puan) tarafından
Yumurta yapar mı peki? Meyve olarak arada armut, muz veriyorum, bir de elmalı pankek yaptım sık sık o mu yaptı acaba :(
(136 puan) tarafından
Yumurta yapmış olabilir belki ..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 454 göst.
0 oy
7 cevap 275 göst.
14 Aralık 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nisem (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 289 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.
4 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Metehan'ım (240 puan) tarafından soruldu
...