0 oy
336 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (296 puan) tarafından
5 gün sonra tam 6 aylık olacak bebeğim sizin bebekleriniz neler yapıyor merak ediyorum bizimki sağa sola dönmeye iyice alıştı ama sadece bir iki defa döndü yüz üstü onda da dogrulamayinca epey bağırdı elindeki oyuncağı alınca bağırıyor ağlıyor yada sevmediği bir oyuncak çıngırak olsun alıp fırlatıyor destekli oturuyoruz daha 1hafta 10gun  kadar oldu oturmaya başlayalı yüz üstü yatmayı ve öyle vakit geçirmeyi sevmiyoruz karnının altına yastık gibi bişey koydugumda geri geri gidiyor hoppala zıp zıp var onda zipliyoruz ama yürüteç i zıp zıp sandığımız için ilerletemiyoruz yabancı biri kucağına aldığında bana kollarını uzatıyor beni al diye aklıma gelenler bunlar ha birde horozumu kaçırdılar şarkısına bayılıyoruz
Bebek Ayı 179 gün

5 Cevaplar

+1 oy
(1,490 puan) tarafından
Genelde saga donuyor ve ordan yuz ustu  yapiyor    benimkide kokunu kurtaramiodu bianda guncelleme geldi sanki  kurtarmaya basladi yuzu koyun aglardi simdi bi iki dakika duruyor ve oyalaniyor tam 6 aylik
-Reklam-
+1 oy
(535 puan) tarafından
Bizde mama sandalyesine oturuyoruz 1 hafta 10 gn olmustur  basladim  azdan c9ga dogru ilerledim.bizmki sanki sesleniyor.babasi tvye bakiyor mesela oo eeeh  dye ona bakarak syleniyor bakinca guluyor.uyuturken kendi ninnisini syluyor uzn zmandr yapiyor eeee eee dye mirildaniyr.ellerini ayaklarini acayip izliyor cok gulüyorum.eline oyuncagi veriyorum once atiyor snra agliyor ardndan.yannda asla birsey yiyemiyoruz kiyamet kopuyor.gevis getiriyor agliyor.az az ygurda basladim peynir.bgnde azcik tavuk suyu verdm bayiliyor smdilik aklima gelenler.
(34 puan) tarafından
Bizimki de mama sandalyesinde oturuyor genelde. Desteksiz oturttugumda 10 saniye kadar direnebiliyor sadece. Emeklemeye başladı tam değil ama tuhaf denemelerle ilerliyor henüz. Ellerini birbirine kenetleyip incelemeye bayılıyor. Bir anda ortaya çıkma şakalarına daha çok kahkaha atmaya başladı. Bir de dediğiniz gibi oyuncakları çok atiyor. Ben bunu sürekli gördüğü oyuncaklardan artık sıkılıyor, istemiyor gibi yorumluyorum. Çünkü önüne alakasız plastik bir kap koyuyorum o değişik gelince uzun süre ilgileniyor.
(535 puan) tarafından
Ya bence attiginin farknda degl onune ne koysak tutup eliyle ittiriyor tutmaya calisirken dusuruyor bizmki:) aynen ablasi saklanip birden cknca gulmekten bayilacak dye korkuyorum  masallah heosine
+1 oy
(1,339 puan) tarafından
199 günlük kızım yaklaşık 6.5 aylık . Tam dönüyor arka arkaya 4-5 kere döndüğü oluyor . İstediği şeylere kendi uzanıyor yerde sürünerek . Yüz üstü uyumak istiyor artık öyle uyuyor . Babasını beni çok iyi tanıyor ona göre tepki veriyor. İstemediği şeyleri ap açık belli ediyor . Eline alıyor oyuncağını diğer eline geçiriyor çeviriyor atıyor geri alıyor . Destekli oturuyor ek gıdasını kendi yemek istiyor kaşığı veriyorum doldurup kendi ağzına götürüp yiyor . Ayaklarıni ve ellerini gün içinde çok inceliyor . Sevmediği şeyleri açıkça belli ediyor ağlayarak . Bu ara çok çığlık atiyor hep kendi kendine konuşuyor .
0 oy
(296 puan) tarafından
.......,......,......
0 oy
(687 puan) tarafından
6 buçuk aylık bebeğim 5. aydan beri dönüyor şuan yuvarlanıyor bile. Gece uyanınca emziğini kendi alıp takıyor. Oyuncakları tutup sallıyor. Her şeyi ağzına alıyor. Kollarında tutup ayaklarını yere bastırınca adım atıyor. Ablasına çok.tepki veriyor onu görünce gülüp aguluyor. Kollarımı uzatıp gel deyince bana doğru atılıyor. Şuan böyleyiz ama henüz destekli oturabiliyor.
(263 puan) tarafından
Emziğini nasıl kendi bulup takıyor maşallah
(687 puan) tarafından
Gece lambası yanıyor canım. Zaten emzikli uyutuyorum uyuduktan biraz sonra atıyor emziği. Gece uyanınca alıp takıyor kaç defa şahit oldum :)
(263 puan) tarafından
Maşallah kuzucuğa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
9 Eylül 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Emel arıcı (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
5 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Cihangir (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 363 göst.
14 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde busyet (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 305 göst.
25 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Bahar.kurt (145 puan) tarafından soruldu
...