0 oy
317 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (53 puan) tarafından
Bebeği rotavirüs olan anneler bu virüs kaç güne geçer bilgi verirmisiniz
Bebek Ayı 20

3 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Biz 5 aylık iken olduk canım. Bize doktorumuz 1 hafta çekersiniz bu hastalığı ilaçlarını ver sürekli emzir düzelir demişti. İştahı tamamı ile kapanmıştı ama zorla da olsa sık sık emzirdim canım. Biraz kilo kaybı yaşadık ama tam anlamı ile iyileşmemiz 15 gün sürdü. 
(53 puan) tarafından
Sizede geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz bizimde kilo kaybımız oldu bugün biraz daha iyi çok şükür kusma ve ateş durdu ama ishal durmuyor canım
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Merhaba benim bebegim 3 aylıkken yakalandı çok şükür 1 hafta da geçti. Emziriyorsaniz sık sık emzirmenizi tavsiye ederim çünkü hemşire bana anne sütü  bebegin  rahatsızlığına  göre  antikor üretiyor demişti.sık sık azar azar beslenmesi gerek kusmamasi için.sizde her alt değiştirme ellerinizi bol sabunla yıkayın ve evde başka çocuk varsa temasta bulunmamalı bulaşıcı çünkü çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah.
(53 puan) tarafından
Öncelikle teşekkür ederim canım emzirmiyorum maalesef şuan biraz yemeye başladı 1haftadır serum takıldı ishali geçmedi ateş ve kusma durdu kilo kaybı oldu ama inşallah iyi olur
(25 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canınızı sıkmayın.Siz sık sık beslemeye çalışın sarılın öpüp koklayın sıvı alımına dikkat edin.Geçmiş olsun.
0 oy
(1,942 puan) tarafından
Hastanede yatiyosun 5 gün ile 1 haftada tam biriyor sizin çocuk mu oldu 
(53 puan) tarafından
Evet kızım oldu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
29 Ağustos 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Hanife Nida ❤️ (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 283 göst.
12 Mart 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Fnda (38 puan) tarafından soruldu
...