0 oy
257 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (72 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebeğim 5 aylık oldu. Bir gülüşüyle dünyalar benim oluyor. Harika bi duygu tarifi yok. Ama bunun yanı sıra bazen eski hayatımı özlüyorum. Çok yoruluyorum. Kendimi çoğu zaman yetersiz hissediyorum, onunla kaliteli vakit geçiremediğimi düşünüyorum. Çoğu zaman yorulup ağlıyorum. Sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz 5 aylık bebeklerinizle.. Ona faydalı bir anne olmak istiyorum. Ama sanırım beceremiyorum. 
Bebek Ayı 5
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(1,152 puan) tarafından
Yalnız degilsin güzel anne benim bebeğimde 84 günlük aynı şeyleri hissediyorum gülünce dünyalar benim oluyor ama çok yoruluyorum eski hayatım bir daha geri gelmeyecek gibi hissediyorum birde çalışan anneyim hayatımın hiçbir döneminde bu kadsr uzun evde kalmadım oda beni çok zorluyor bunaliyorum bebek buyutmek gerçekten zor Allah'a sığınıyorum günahsız bir bebeği bana emanet etti onun annesi olarak beni seçti şükürler olsun 3 yıldır bu duyguyu tatmayi bekliyordum sanırım zamanla herşey çok daha güzel olacak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz zaten Instagram sosyal medya yüzünden oluyor yetersiz hissetmek orada anneler süper bebekler hiç ağlamıyor bakmiyorum artık o sayfalara ben bebeğimin annesiyim her istediği an yanındayım ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum sağlıkla büyüsün inşallah bebislerimiz 
-Reklam-
0 oy
(523 puan) tarafından
Kendinizi yetersiz hissetmeyi bu düşünce sizi yer bitirir zaten. Her anne iyi ve biriciktir illa ki onunla etkinlik yapıp sürekli oyun oynayınca iyi anne olmuyorsunuz. Siz de insansınız ve dinlenmeye kendinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var benim iki evladım var biri 5 yaşında biri 3 aylık olmak üzere ikisine de yetişmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum eşimden yardım alma konusunda da çekinmiyorum. Tek çocukken kızımla güzel ilgilendim şu an da hala tek çocukmuş gibi bazen oyun oynamamı isteyebiliyor bazen oynuyorum bazen canım istemiyorsa benim de dinlenmeye ihtiyacım olduğunu anlatıyorum bebekliğimden beri onunla iletişimimiz hep aynalama şeklinde olduğu için duygularımı anlayabiliyor bazen de anlamıyor o da çocuk neticede  çok takılmayın bu tür endişeler anı yaşayın sadece bu günler geri gelmiyor. 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 766 göst.
0 oy
3 cevap 373 göst.
0 oy
5 cevap 428 göst.
31 Ekim 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Barışbebek (169 puan) tarafından soruldu
...