0 oy
410 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (98 puan) tarafından

E

image

Kakada mukus var. Yanlış bilmiyorum değil mi tecrübeli anneler? Doktora gittik bu kez alerji doktoruna da gitcez. Bebek 3 aylık olcak 3 gün sonra . 

3 Cevaplar

0 oy
(161 puan) tarafından
Foto yok canm 
(98 puan) tarafından
Evet yeni yukledim fark etmemiştim
-Reklam-
0 oy
(161 puan) tarafından
Sünüyorsa mukus vardır, var gıbı gozukuyor kan var mi ıyı bak nokta gıbı oluyor 
(98 puan) tarafından
O toz gibi bişeydi. İdrar ve gaita tahlili verdik temiz çıktı. Ama huzursuzluk gecmeyince alerji doktoruna yönlendirdi. Kaldı ki doğdu doğalı perhizli gibiyim zaten
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Resim yuklenmemis. Ama sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde mukus tek başına bir anlam ifade etmiyor diyor doktorlar. Kakada kan, geçmeyen pişik, ciltte alerji vs gibi eşlik eden bulgular olmalı diyorlar. Ama bence aşırı evhamlı biri değilse annenin içgüdüsü ne diyor o çok önemli bence. Bu çocukta sorun var diye hissediyorsanız mutlaka gidin bence de.  
(1,041 puan) tarafından
Bugün kanama görmedim kakada. Dün ilk kez kan gördüm. Bugün takip ediyorum. Yarın doktordan netleşir durum insallah. Sizin bebeğinize deri testi mi yapıldı? Kaka ve kan alındı mı?
(98 puan) tarafından
Kaka ve idrar daha önce yapılmıştı. Temiz çıkmıştı. Bugün deriden yaptılar. Aşağı yukarı on besin vardı yapıldı. Sığır eti ve fistiga ufak bi tepki vardı ama kesin sonuç değil tabi bu. Süt ürünleri yumurta et susam falan yeme dedi. İki hafta sıkı diyet olcak sonra açacak yavaş yavaş.
(1,041 puan) tarafından
Kan ve kaka tahlili verdik geldik. Alerji profesörü alerji bu dedi. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkarmış. Diyete başladım. Dana eti, süt ve süt ürünleri, yumurta, kuruyemis yasak.
(98 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Zor bir süreç gerçekten. Bende yoktu ona rağmen diyet yapıyorum. Aynı diyet benim de. Yoruldum gerçekten üç aydır. Sizin bebek de huzursuz mu? Bizde ne uyku var ne huzur. Sürekli savaş halindeyiz :((((
(1,041 puan) tarafından
Biraz huzursuzluk var, uykuya dalmakta zorlanıyor. Bazen de kaka yapacağı zaman huzursuzlanıyor. Ama genelde de keyifli bir bebek şükür. Kan görmeseydim kakada yine alerjiye yormuyordu doktor. Peki siz diyet yapınca bebekte değişim oldu mu? Ben kividen şüpheleniyorum. Ama doktor meyve serbest dedi. Geçenlerde yediğim kivi biraz sertti. Dilim hemen parçalanır benim kivi, ceviz, çilek, patlıcandan. Yumuşak kivide sorun olmuyor aslında. Çok moralsizim gerçekten. Doktor ailede alerji veya astım var mı dedi. Bende alerjik rinit ve astım var zaten. Bebeğim de alerji açısından risk grubunda oluyor bu sebeple. Bu konudan mi bilmiyorum ama oturup ağlamak istiyorum bugün. Keşke ailem yakın olsaydı. Yalnız olmak çok kötü

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 944 göst.
0 oy
1 cevap 428 göst.
0 oy
1 cevap 203 göst.
0 oy
1 cevap 250 göst.
2 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nigar25 (93 puan) tarafından soruldu
...