0 oy
421 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (98 puan) tarafından

E

image

Kakada mukus var. Yanlış bilmiyorum değil mi tecrübeli anneler? Doktora gittik bu kez alerji doktoruna da gitcez. Bebek 3 aylık olcak 3 gün sonra . 

3 Cevaplar

0 oy
(161 puan) tarafından
Foto yok canm 
(98 puan) tarafından
Evet yeni yukledim fark etmemiştim
-Reklam-
0 oy
(161 puan) tarafından
Sünüyorsa mukus vardır, var gıbı gozukuyor kan var mi ıyı bak nokta gıbı oluyor 
(98 puan) tarafından
O toz gibi bişeydi. İdrar ve gaita tahlili verdik temiz çıktı. Ama huzursuzluk gecmeyince alerji doktoruna yönlendirdi. Kaldı ki doğdu doğalı perhizli gibiyim zaten
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Resim yuklenmemis. Ama sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde mukus tek başına bir anlam ifade etmiyor diyor doktorlar. Kakada kan, geçmeyen pişik, ciltte alerji vs gibi eşlik eden bulgular olmalı diyorlar. Ama bence aşırı evhamlı biri değilse annenin içgüdüsü ne diyor o çok önemli bence. Bu çocukta sorun var diye hissediyorsanız mutlaka gidin bence de.  
(98 puan) tarafından
Aşırı huzursuzluk var. Gram uyku yok adam akıllı. Denemedigim şey kalmadı. Doktor tahlilleri de temiz çıktı ama bı alerji doktoru görsün dedi. Resim yükledim bakabilir misiniz
(1,041 puan) tarafından
Evet mukus var şimdi gördüm. Benim bebegimde de benzer problemler var ama doktor ısrarla bir şey yok diyor...
(98 puan) tarafından
Alerji doktoruna gittiniz mi? Ben perhiz de denedim az buçuk ama bu şekilde sonuca ulaşmak çok zor . Kaç aylık bir de sizin bebek ? Herhangi bi düzelme olmadı mı?
(1,041 puan) tarafından
4 aylık. Sadece anne sütü ile besleniyor. Aylık rutin kontrollerde çocuk doktoru takip ediyor sürekli. Şikayetleri söyledim ama bir anlam ifade etmediğini söyledi. Süt ve süt ürünleri için diyet yaptim 10 gün. Değişen bir şey olmadı. Benimki ön sütü fazla alıyor. Her seferinde sağamıyorum ön sütü. Mukus muhtemelen ondan. Alerjiye gitmedik. Alerji durumunda fazlaca kusma ve hırıltılı solunum da oluyor.  Bebegimde şükür sadece mukuslu kaka var dirseklerde hafif cilt sorunu başladı. Onun dışında bir problem yok.
(98 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Bizde hırıltı var böyle afedersin balgam gibi . Onun dışında aynı sorunlar
(1,041 puan) tarafından
Hırıltılı solunum da alerjisi belirtisi. Çünkü alerjik bebekte reflü oluyor o da yemek borusunu ve yukari kaçan asit nefes borusunu da tahris edip hiriltili solunuma sebep oluyor.
(98 puan) tarafından
Yaaa :( çok teşekkür ederim yorumunuz için
(1,041 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Rica ederim insallah bebeklerimiz özen gösterdiğimiz gibi sağlıkla büyürler. Hep gülsün yüzleri.
(98 puan) tarafından
Amin ecmain
(1,041 puan) tarafından
Alerji doktoruna gittiniz mi? Az önce bebeğimin kakasinda nokta şeklinde kan gördüm. Doktora yazdım şimdi. En kısa zamanda alerjiye gidecegim
(98 puan) tarafından
Yarın gitcem canım. Biz daha önce kaka tahlili yapmıştık çıkmamıştı kan falan
(1,041 puan) tarafından
Gözle görülüyor ama bu kan. Sizde de öyle miydi?
(98 puan) tarafından
Yok canım bizde kan yoktu . Doktor alerjik bir durumsa kan olmayadabiliyor dedi. Çok mu kan ? Mutlaka götür doktora canım .
(1,041 puan) tarafından
Nokta şeklinde. Karnıma ağrılar giriyor gördüğümden beri. Cocuk doktorumuza da mesaj attım yarın da gözlemle dedi. Ama ben perşembeye alerjiden randevu aldım bile.
(98 puan) tarafından
Bugün tekrarladı mi peki? Biz gittik bugün. İki hafta katı bı diyet yap dedi. Sonra yavaş yavaş açıp gözlemleyelim. Alerji testi de yapıldı kızıma ete ve fıstığa küçük bı tepki gösterdi ama bu alerjisi var demek değil dedi. Diyetle belli olur heralde . İnşaallah senin de bebeğin iyi olur
(1,041 puan) tarafından
Bugün kanama görmedim kakada. Dün ilk kez kan gördüm. Bugün takip ediyorum. Yarın doktordan netleşir durum insallah. Sizin bebeğinize deri testi mi yapıldı? Kaka ve kan alındı mı?
(98 puan) tarafından
Kaka ve idrar daha önce yapılmıştı. Temiz çıkmıştı. Bugün deriden yaptılar. Aşağı yukarı on besin vardı yapıldı. Sığır eti ve fistiga ufak bi tepki vardı ama kesin sonuç değil tabi bu. Süt ürünleri yumurta et susam falan yeme dedi. İki hafta sıkı diyet olcak sonra açacak yavaş yavaş.
(1,041 puan) tarafından
Kan ve kaka tahlili verdik geldik. Alerji profesörü alerji bu dedi. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkarmış. Diyete başladım. Dana eti, süt ve süt ürünleri, yumurta, kuruyemis yasak.
(98 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Zor bir süreç gerçekten. Bende yoktu ona rağmen diyet yapıyorum. Aynı diyet benim de. Yoruldum gerçekten üç aydır. Sizin bebek de huzursuz mu? Bizde ne uyku var ne huzur. Sürekli savaş halindeyiz :((((
(1,041 puan) tarafından
Biraz huzursuzluk var, uykuya dalmakta zorlanıyor. Bazen de kaka yapacağı zaman huzursuzlanıyor. Ama genelde de keyifli bir bebek şükür. Kan görmeseydim kakada yine alerjiye yormuyordu doktor. Peki siz diyet yapınca bebekte değişim oldu mu? Ben kividen şüpheleniyorum. Ama doktor meyve serbest dedi. Geçenlerde yediğim kivi biraz sertti. Dilim hemen parçalanır benim kivi, ceviz, çilek, patlıcandan. Yumuşak kivide sorun olmuyor aslında. Çok moralsizim gerçekten. Doktor ailede alerji veya astım var mı dedi. Bende alerjik rinit ve astım var zaten. Bebeğim de alerji açısından risk grubunda oluyor bu sebeple. Bu konudan mi bilmiyorum ama oturup ağlamak istiyorum bugün. Keşke ailem yakın olsaydı. Yalnız olmak çok kötü

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 960 göst.
0 oy
1 cevap 471 göst.
0 oy
1 cevap 217 göst.
0 oy
1 cevap 258 göst.
2 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Nigar25 (93 puan) tarafından soruldu
...