0 oy
133 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (16 puan) tarafından
66 günlük bebeğim var dünden beri boğazım ağrıyor halsizim burnum akıyor grip oldum galiba dışarısı soğuktu çarşı dan geldim 1 satt  sonra başladı nasıl Cabuk atlatırım  antibiyotik vardı  boğaz intabi olunca almıştım evde vardı onu kullanıyorum parol içiyorum nane limon filan içiyorum bebeğe bulaşmamasi için ne yapmalıyim bebgim kolik bebek sürekli ilgilenmem gerek bide 
Bebek Ayı 66 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından
Canim hemen acile git bir iğne yapsınlar bende oldum 2 aylık bebeğime geçti cok zor günler geçirdik lütfen defigimibtap geç kalma acilde bir iğne yapıyorlar hemen geçiyor benim bebeğime bulaştı perişan olduk 39 derece ateşle 4 gün hastanede yattık rabbim kimseye yaşatmasın 
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Maske kullanın. Bebeğinizi opmeyin. Bulaşmıyor.
0 oy
(250 puan) tarafından

Benim bebegim 3 aylik bu süreçte 2 kez grip atlattım. Ikisinde de cok şükür gecmedi. Ben maske kullanamadım cok daraliyordum cunku ama kullanabilirseniz öncelikle maske kullanın, özellikle emzirirken. Bol bitki çayı tüketin ballı zencefilli falan. Ben her gece yatmadan önce pekmez ictim mutlaka. Bogaz ağrıma ve öksürüğü iyi geldi.

Bir de orta boy bir kavanoza(250-300ml civari olanlardan) Zencefil (taze yada kurutulmuş olur), Limon dilimleri, Kabuk tarçın koyup bal ile kavanozu doldurdum.(resim ekliyorum)

image

Buzdolabına koyup sabaha kadar beklettim. Normalde kaşıkla yiyebilirsiniz direk ama ben bal pek sevmediğim için bir bardağa 2 3 kasik koyup sicak su ile karıştırdım cay gibi ictim. Hepsi birbiri ile ozlesince daha guzel etki etti. Gun içerisinde 2 yada 3 kez ictim. Parol kullandım.

Birde öksürük olursa ayak tabanlarıma vicks (siz yinede doktorunuza danışın) sürüp çorap giydim. 2 gjn içerisinde kırgınlığım gitmişti 3.gun sadece sesim biraz bozuktu o da geçti. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
2 cevap 257 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
16 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zeynep Su bebek (16 puan) tarafından soruldu
...