+1 oy
688 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (74 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 39+2 günlük hamileyim . Doğumu bekliyorum ama çok korkuyorum.  Sizce hangisi zor hamilelik mi doğum mu bebek mi ?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

38 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Benim için en zoru bacağımda pıhtı oluştuğu ve anjiyo olduğum zamandı.Doğumu mumla arattı bana. Eğer sezeryan doğum yaparsan dogumdan sonra yürüyüşünü bol bol yap. Bacağında bi ağrın olursa da mutlaka ultrasonda kontrol ettir pıhtı oluşmuş mu diye.
-Reklam-
0 oy
(90 puan) tarafından
Bence bebek :) doğum dan önce herkes uyu doğumdan sonra uyuyamazsın dediler keşke dinleseymisim:)
0 oy
(82 puan) tarafından
Valla bana hamilelik çok zor gelmişti 2 bebeğim de de 
0 oy
Profil image (256 puan) tarafından

Hem normal hem sezaryen dogumum var. Bana göre her ikisi çok zor . 4 çocuğum var hiç biri kolik değildi desem yalan demis olurum:D. Büyük kızım ve küçük oğlum kolikti çok ama zorlanmadım kendim büyüttüm kimsem yoktu yanımda . Büyük oğlum ve küçük kızım (şuan 7 buçuk aylık ) hiç hissetmedim bebeğim var çok nadir ağladılar .demek istediğim ki doğum ve son hamilelik çok zor geldi bana .bebek bakmak çok kolay di bana göre.Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah canım,sagsalim kucağına al bebeğini 

0 oy
Profil image (848 puan) tarafından
Sezeryan doğum yaptım ilk gün harici ağrım yoktu pek ama bence hepsi zor özellikle doğum sonrası çocuk var ya HEP AİLE İÇİNDE DEDİĞİM ŞEY ÇOCUK YAPACAKLARA SESLENİYORUM YAPMAYIN:)))
0 oy
(371 puan) tarafından
Hamileliğin son haftaları, doğumunda sonraki 1 hafta, bebeğin ilk ayı zordu 
0 oy
(130 puan) tarafından

Hamilelik  en korkulu rüyam   50 tane bebege bakmaya razıyım ama ben doğurmaacam o gebelik 9 ay çok korkuyorum  ömrümden ömür gidiyor

0 oy
(667 puan) tarafından
Vala hamileligim de zor gecti dogumum kolay gecti ama en zoru da bebek uykusuzluk caresizlik ilk oldugu icin hic birsey bilmemek bide ben tek baktim hep allaha sukur gecti diyirm ama tekrardan basliyir ins bunlarda gececek :) sağlıcakla alin yavrunuzu kucaginiza ins :)
0 oy
(30 puan) tarafından

Hamileyken ne güzel uyuyordum istediğim gibi yemek yiyordum , çok güzel bir duygu tabiki doğması ama ne uyku ne yemek bazen tuvalet e bile gidemiyorum tutuyorum valla8-)

0 oy
(375 puan) tarafından
Canım hepside çok Zor  secemedim:)
0 oy
(237 puan) tarafından
Tabii ki bebek bakmak özellikle ilk 2 ay uykusuz her geceeeee:))
0 oy
tarafından
Valla bana göre bebek zor ya canim benim...  Kendinle alakali bir sey oldugunda bir sekilde atlatırsın. Yatarsın, dinlenirsin acıların diner. Ama bebek ağladığı zaman ilk aylarda ozellikle niye agliyor neden agliyor anlamıyorsun. Hasta oluyor ne yapacağını şaşırıyorsun. Beslenmesi yemesi sutum yetiyor mu? vs daha neler neler... O yuzden bebek kesinlikle daha zor. Dogum yap al bebegini anlarsin daha iyi ne demek istediğimi  :)) ama bir gülüşleri dünyaya bedel :)
0 oy
Profil image (753 puan) tarafından
Doğumun acısını 2 hafta çektim sezeryandı çok pis ağrı oldu hele ilk 10 gün berbattı ama en zoru bebek bakımı cnm :)
0 oy
Profil image (2,048 puan) tarafından
Tabiki bebek bakmak zor
0 oy
(32 puan) tarafından
Hepside zor  40 hafta oldu oğlum doğmadı suni sancu sancı ile doğum yaptım  3 aylık şuan hala uyumak için can atiyorum biraz düzene binene kadar hepside zor bence anne olmak çok zor bseymis evlatlarım doğunca büyüyünce çok daha iyi anliyorim
0 oy
(390 puan) tarafından
Bence dogum çok zordu kızım bir yaşında bebekten bebege değişir tabi ki ama en çok dogumda zorlandım ne annelikte  Ne hamilelikte ve tekrar hamileyim 32 hafta korkuyorum tekrar dogumdan
0 oy
(180 puan) tarafından
En zoru bebek bakma kısmı bencede, konuşamıyor ki derdini anlatsın ağlıyor ama bazen sebebini bilemiyorsun işte o çaresizlik çok zor. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir minnak. Doğum sancısı zor ama bebiş kucağına alınca tüm o doğum acısı falan uçup gidiyor aklına bile gelmiyor :) 
0 oy
(74 puan) tarafından
Hepsinin kendine göre bir zorluğu da var güzelliğide var :) ne demişler gülü seven dikenine katlanır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 345 göst.
14 Ekim 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Betüş efe (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
23 Şubat 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yldz İlknur (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 410 göst.
7 Mart 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde H.a.y (181 puan) tarafından soruldu
...