0 oy
174 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (42 puan) tarafından
Merhaba, 

Bebeğim 3 ay+5 günlük. Doğduğunda sütüm yetersiz geldiği için mama verdim. Önce olan sütümü verip sonra mama veriyordum. Biberona alıştığı için tam bir aydır beni emmiyor. Birkaç kez zorladım, bir iki kez emip yine bıraktı. Ben de çaba vermekten yorulup artık bıraktım. Oruç tutuyorum. Emmediği halde sütüm az da olsa geliyordu. Bu gün baktım zorla birkaç damla geldi.

Çok üzüldüm ya. Oruç tutmayıp, bebeğimi yine zorla memeye mi alıştırsam. Fikir verin lütfen, içimde bir burukluk oldu. Şimdiden teşekkür ederim. 

3 Cevaplar

0 oy
(1,141 puan) tarafından
Rezene cayi ic cnm beslenmene dikkat etmelisin oruc tutma mumkunse bende emziriyorum bebegim ac kalicak diye mecburen tutmuyorum orucu meme reddinede gelirsek iyice acikmasini bekleyin ve zaten acliktan hemen tutacaktir memenizi..
(1,141 puan) tarafından
Uykuda vermeyi deneyin agzini yavasca acip biraz sut sıkın sutunuzde yetersizse veyahut yine tutmazsa memeyi sut pompasiyla sagarak biberona koyup kasikla icirebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Rezene bi ise yaramıyor canım bende çok zorlandım ninniler soyleyerek ayakta bile emzirmeye çalıştım bnde mama verdiğim için çok arada kaldı bebeğim aç bıraktım yeri geldi ama biraktirmadim sakın vazgeçme yoksa çok zor olur
0 oy
(180 puan) tarafından
Lütfen bebeğiniz onceliginiz olsun. Oruç mümkünse tutmayın. Ve acil olarak pompala sağım yapın. Süt talebinde bulunmuş oluyorsunuz. Sut artacak göreceksiniz. Daha sonra kaşık biberon deneyin. Anne sütü 6 ay kesinlikle vazgeçmeyin. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 371 göst.
13 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde E. V. N (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,354 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.
2 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ravzam65 (62 puan) tarafından soruldu
...